tirsdag den 21. februar 2012

Bager håner AGF-profil

Vi har forfattet en mail til Langenæs-bageren og fået svar fra deres... HR-dame. Seriøst, sådan en har de. Nå, vi er mildest talt skuffede. Mildest talt.

Kære Bager,

Det er med stor glæde, vi konstaterer, at der med Fredensvang er føjet et nyt medlem til den AGF'ske brødfamilie. Fedt. Godt. Tillykke.

Når begejstringen så har lagt sig (ok, det gik lidt hurtig), må vi så ikke komme med en frisk idé, der tilgodeser den del af den danske befolkning, som savner noget snasket bagværk OG samtidig gerne vil støtte klubben, vi alle elsker?

Tak.

Det kunne være en snegl. Vi kunne kalde den Lucena. Opkaldt efter Jerry, I ved. Symbolikken er spot on. Øjenbryn, speed, get it?Han er fra Fillippinerne, og derovre kan de godt lide nelliker. Så kan den jo smage lidt af det.

Vi ved godt, det måske ikke helt politisk korrekt, det der med at sætte fodbold, remonce og fedt i samme sætning, men nu er det ikke ligefrem fordi, AGF tidligere har holdt sig tilbage på den konto (her kigger vi på jer, McDonald's), så mon ikke det går. Så længe der er penge i det.

Sådan en Lucena-snegl emmer også lidt mere af spas, sjov, leg,.. noget uforpligtende... ligesom fodbold... end skiveskåret kernerugbrød gør ik'?

Lad os høre, hvad I synes. Vi kan evt. komme forbi og lave en udviklingsdag på projektet.

De kærligste hilsner fra København
VesterbroHardcoreAGF

SVAR:


Kære Vesterbro Hardcore AGF,

Tak for mailen – det er altid dejligt at få respons udefra.

Vi må desværre skuffe jer med, at vi ikke har planer om at lancere en snegl eller andet bagværk relateret til AGF. Og slet ikke til en enkelt spiller – det er slet ikke langtidsholdbart nok (what the fuck, tænker vi her - det er Jerry!, red).

Vi er meget bevidste om signalværdien af samarbejdet, og det samme har AGFs Talentafdeling været. Derfor var det helt naturligt at vælge et groft rugbrød, da ”brødfamilien” skulle udvides. Sund kost er jo ret beset temmelig fundamentalt – ikke mindst for sportsfolk – og det harmonerer Fredensvang-rugbrødet (og Firenzebrødet) ganske fint med.

Som en trøst kan vi dog love jer, at vi – uanset kærligheden til AGF – aldrig vil stoppe med at lave snaskede kager, så kig endelig forbi (det gør Jerry Lucena m.fl. i øvrigt også jævnligt:-)).

4 kommentarer:

Frej sagde ...

Samme Lucena kan man i øvrigt opleve på kanalsport.dk hvor han fortæller om chokket og tilvendingen ved at træne på græs. Jep den er god nok! Luc fremhæver den store udfordring ved at omstille sig til græs som det afgørende udbytte af træningslejren. Her gik man måske og troede at en fusball profis som Lucena havde vænnet sig til at spille på græs gennem alle årene i Esbjerg og GF, men hey der er plads til at lære nyt hele livet.

gl. egå sagde ...

"Nu er vi kommet på græs ik', og det er også en tilvænnelse af at komme på græs ik', så det har, øh, bare det at vænne sig til at spille på græs ik'" Word. Nedenfor ses et billede af Jerry på græs, langsomt snigende:

http://www.colourbox.dk/preview/1694480-190346-sneglen-paa-et-groent-graes-langsomt-snigende.jpg

Det er i det hele taget et fantastisk klip, hvor Lucena, ikke overraskende, også hylder det afslappende hotel. Ik'?

Frej sagde ...

Har dyb respekt for mennesker som Luc, der ikke skjuler sine prioriteter :-) måske skal vi kopier de økologiske landmænd og holde en stor fest når "Sneglen sendes på græs" ... hva hva Vbro jeg kommer og tager baileys med, hvad kommer i andre med?

Kim Næst' År sagde ...

Lucena i det interview er muligvis noget af det bedste internettet nogensinde har ført med sig.