mandag den 21. maj 2012

AGF i Europa

Så bliver det igen tid til en tur i Europa. Ud og måle sig med de (næst)bedste fra rundt omkring i det efterhånden var ude. Sidst denne signatur overværede en europæisk topkamp, var da John Stampes modige drenge tog imod Publikum Celje i TOTO cuppen. Det smagte af mere.

Det smagte af aftener på Stadion, som da man var lille, mod Celtic, AIK Stockholm, Barcelona, Steaua Bucarest, Nantes og hvad de alle sammen hed. Og nu er det blevet tid igen, til minimum en enkelt kamp mod det (næst)bedste Europa har at tilbyde.

Bert Kassies leger lidt med seedningen og de hold der er med. Og som han får regnet det ud, så optræder vi første gang i 2. runde. Og hvem kan vi så være heldige at støde ind og hvor skal man hen på lynvisit engang i Juli?

Her er et par af denne signaturs ønskemål:

Bohemians Dublin

En tur til Dalymount Park for at møde Sigøjnerne med rigeligt af hvad ønskeøen har at byde på af listige fristelser til Frederiksbergs nyeste tifosis - UFF (Ultras Fraktion Frederiksberg, Ubehagelige Fucking Frederiksberg eller Unge Fædre Frederiksberg, alt efter temperament).

Se også: Sligo Rovers

Bangor City FC

Det lyder syndigt og kan blive årtusindets bedste away. Intet mindre. Fantastisk natur, fine museer og det nordlige Wales' bedste trekking faciliteter. Get in!

Inter Turku
Joukkuetietoja, ottelutaulukko, kuvia juniorijoukkueista, seurakertomus, fanituotehinnasto ja foorumi. Midnatssol, samer, kniv i bæltet og sauna. En anderledes away mod FC Inter. Slet ikke dumt.

Og desuden er der en masse labre østhold vi også kan møde, men de får sin egen post en af de kommende dage. En away til Baku? Mjooo, tak. 



6 kommentarer:

Andreasfrb sagde ...

Så mange uovertruffen fede klubber vi kan møde.

Summer of Love gå hjem.
Dette bliver Summer of Bangor!

Historisk.

Jonas sagde ...

Jeg husker meget vel kampene mod AIK og Celje. Især mødet med "Black Army" står meget klart i errindring, da undertegnede var ved at forvilde sig ind i Barca svinget, hvor de rare svenskere var buret inde. Så vidt jeg husker, var det første gang, at der for alvor var udebaneafsnit på stadion, og lige i det tilfælde, var det vist endda meget på sin plads.

Laust, aka, Defaistisk fraktion Brønshøj sagde ...

Speaking af Black Army: Erindrer at være trængt inde bag pizzabaren/ex-tankstationen ved ringgaden af omkring 200 meget vrede svenskere, der ikke havde den store lydhørhed overfor den overdrevet sindige politimand, der forsøgte at forklare dem forskellen på de tilstødende boldbaner og et offentligt toilet.
Det var tider. Håber på de britiske øer, i den ene eller den anden udforming. VHA-tour?

Kalle sagde ...

Hvis det er de britiske øer, så kunne det meget vel være at UFF og VHA slår pjalterne sammen og arrangerer noget trekking. Meget sandsynligt.

Frejdig Fraktion Brønshøj, tidligere defaistisk fraktion sammesteds sagde ...

Frejdig Fraktion Brønshøj, tidligere defaistisk fraktion sammesteds, melder sig under fanerne, forudsat at konen giver lov, naturligvis. Man er vel et helt menneske og en moderne mand.

Don Tapa sagde ...

Aarhus Army Amman (a.k.a. Triple A) haaber paa en syg away til Baku. Det er lige om hjoernet, der er hjemmebraendt og, hell, trekking blir ikke bedre end en tur gennem Nagorno-Karabak. Ararat-vodka i drikkedunken, Albina i hovedtelefonen og saa en tur over den armenske graense.