torsdag den 24. maj 2012

Og vinderen er...

Ja, vi ved jo godt, at Der Atle er Årets AGF-spiller 2011/2012, men vi må nok hellere smide det til afstemning alligevel.

Kryds af derude til højre.

Derovre ---------->

7 kommentarer:

Mathias sagde ...

Vi har glemt Adam Eckersley. Det går nok alligevel.

horekim sagde ...

Graulund!

At kæmpe sig tilbage fra sådan en skade og prompte begynde at score mål igen, det er nok for mig

Søren G sagde ...

Stemmer taktisk. På AK27. Blonde Agger kan man ikke løbe om hjørner med - uanset om man hedder Damn' Doye, Simon Makinok eller Peter Madsen. Så'et sagt!

Søren R sagde ...

Interessant i øvrigt, at man kan spille på Peterstroikaen som årets spiller. Taget i betragtning af alle de glædesstunder, han allerede har været inspiration til i min verden, så stiller det også spørgsmålet, hvad denne afstemning i virkeligheden drejer sig om.
Man kan også vende den og spørge, hvad det er for en slags spiller, vi som fans af de hviii går efter. Den hurtige, lad os kalde den stephphan p'en, den lidt blødere variant a la jønsson-typen, eller måske den modne, som lige skal bruge lidt mere opvarmning end de andre, lidt mere omtanke, men som holder sig kørende hele vejen henover sommerferien, for ikke at skulle bappe den op fra slap efter EM? Ja, undskyld mit fransk og til dels også min nysgerrighed. Jeg kan jo starte med at røbe, at jeg selv nok mest er en Lars Martin-mand, selvom det blev lidt slapt hen mod slutningen. Men det kan jo bare have noget med alderen at gøre. Hans og min sikkert også.

Kalle sagde ...

Jönner var et enkelt museklik fra at få min stemme. En ung mand der ikke er bange for karrygult, med et gemytligt sind, som ikke frygter det at stikke den langt og dybt som Kure. Det kræver bawls.

Jesper sagde ...

@Søren G: Og det er godt sagt.
@Søren R: Det er et meget potent indlæg, som kræver lidt tid at sluge. Det er et flot potpourri af spørgsmål, betragtninger, filosoferen, fransk og Lars Martin. Det er stærke sager.

TifosoTom sagde ...

Stemt, her på Atle. Jeg har for min egen skizofrene husfreds skyld andets sted stemt på ham der holder fri fra EM i sommer. Ham der Martin <3!