mandag den 28. maj 2012

Beef med Kniven. Igen.

Den her har været svær. Én ting er Gentleman-Finn, noget andet er Kniven. Vores egen sportschef; the man with the plan.

Vi har tidligere været efter ham, da menuen stod på Der Atle tilsat tern-i-tern. Så var der Jens Jønssons karry-eventyr, som vel skulle være taget i opløbet. Og så Habibi-gate.

Indrømmet: Det har ulmet i noget tid, og vi har sgu været i tvivl om, hvordan vi skulle tackle Knivens returtackling.
...


Til rette vedkommende

I VesterbroHardcoreAGF er vi i vildrede. Først og fremmest er vi usikre på, hvem denne skrivelse skal stiles til. Almindelig mand-til-mand-logik ville tilsige, at vi tog snakken med Kniven, da det er ham (igen!), det handler om, men sidste gang afstedkom dialogen jo ikke noget godt, kan vi konstatere.

Vi taler naturligvis om det, der på Stenbroen kaldes Habibi-gate. Det, der burde have trukket samtlige overskrifter landet over (i øvrigt: Godt kommunikativt trick liiiige at trække offentliggørelsen til dagen efter ikke-tsunamien. Golfklap.) - nemlig Habibis underskrift - er jo druknet i et par hvide albuelapper på en ellers stilig jakke. Knivens jakke, naturligvis.

Hvem gør noget og hvornår? Der er SÅ mange muligheder, Brian, og vi nævner i flæng: Martino og Den Smilende Dræber har boet i Italien og har gode kontakter (sidstnævnte kan dog være lidt svær at fange, eftersom han konstant jagter en Cavling), Jens Ørgaard har sublime kontakter på heden og Mark Howard er bare cool.

Bed om hjælp, Brian. Det er ok.

Med bekymrede hilsner

VHA


Kære VHA,

Sportschefen er noget forundret over jeres kritik i Habibi-gate og synes, at det er ved at udvikle sig til en personlig hetz. Men bare rolig: Når man har prøvet at løbe på banen til et lokalopgør i tyrkisk fodbold, kan man også klare en verbal skraldemandstackling i ny og næ fra en blog.

Han kan dog ikke helt forstå, hvorfor han skal klandres for at være flere skridt foran sine kollegaer, når det drejer sig om moderigtige beklædningsgenstande. Den omdiskuterede jakke med de hvide lapper findes eksempelvis endnu ikke i butikkerne.

Men for nu at være konstruktiv og dialogsøgende: Han vil med glæde se frem til at modtage fotos af, hvordan en sportschef bør gå klædt - alternativt fotos af, hvordan VHA's hippe bloggere går klædt, så han kan få lidt inspiration til fotoseancerne i forbindelse underskrivelse af kontrakter med fremtidens Habibi'er.

Med venlig hilsen
Bo Jensen
Kommunikationsmedarbejder

...
Altså: Vi kender godt vores værd, og det der med at yde gratis konsulentbistand byder os principielt imod. Men skulle du, kære læser, evt. ligge inde med fotos af sportschefer, der er klædt på en måde, der er ung, fresh, hype eller cool, vil vi foreslå, at du gi'r Kniven et praj. 

6 kommentarer:

TifosoTom sagde ...

Skal vi ikke bare stikke Kniven(hø-hø-hø-hø) et par billeder af Toldi og kærligt hviske old school inden der går "Genbrugsen" i den næste fotosession?

Frej sagde ...

Det handler om striber og et sikkert bundet slips .... i hvert fald i Hamborg, og det er ikke så langt fra Knivens hjemmeadresse i Vejle?

http://bilder.augsburger-allgemeine.de/img/20218841-1337530320000/topTeaser_crop_Frank-Arnesen-r-umte-ein-dass-der-HSV-aufgrund-seiner-finanziellen-Situation-Spieler-verkaufen-muss.-Foto-Marcus-Brandt.jpg

Kalle sagde ...

Og skal man bære tern, så kan man passende tage den helt ud:

http://media.mtvne.com/manual/intl/warner/2009/SEY050014000_640x480_01.jpg

Kalle sagde ...

Og skal man bære tern, så kan man passende tage den helt ud:

http://media.mtvne.com/manual/intl/warner/2009/SEY050014000_640x480_01.jpg

Cromwell sagde ...

Der kan jeg da lige tilføje, at skal man bære tern... så kan man passende tage den helt ud:
http://media.mtvne.com/manual/intl/warner/2009/SEY050014000_640x480_01.jpg

Anonym sagde ...

http://www.collegehoopsjournal.com/wp-content/uploads/2010/11/KILL-IT-WITH-FIRE.79.jpg