tirsdag den 8. maj 2012

Du tager fejl, Carsten Vagn

FCK's blæksprutte (eller 'sportsdirektør og cheftræner' som de kalder det i den klub) Carsten V. Jensen er blevet ramt af en ordentlig omgang mismod. Og så på det værst tænkelige tidspunkt: lige før den store superligafinale.


Årsagen er, at hele nationens grænseløse kærlighed overfor kjøbenhavnerklubben med de stolte traditioner pludselig er som forduftet. Efter at have støttet dem i tykt og tyndt på deres heroiske kamp mod toppen, er vores støtte ikke længere den samme, nu hvor de har brug for os i kampen mod opkomlingene fra FCN.


- Det er i bund og grund dansk mentalitet og især mediernes dagsorden. Når nogen først har løftet sig forbi gennemsnittet og står løftet, er det næste så at pille dem ned igen. Jeg tror, der er mange, der gerne ser os pillet ned. Det er hele psykologien i det, der sker nu.


Nej, Carsten, det er ikke det, der sker. Jeg kan nemlig betro dig med en velbevaret hemmelighed, som du er blevet forholdt: Vi har haft det svært med jer hele tiden. Lige fra den allerførste dag. Og selvom de stærke negative følelser er svækket en del med årene (I er jo blevet lidt halvkedelige med tiden), så er opbakningen til jeres projekt på samme lave niveau som altid.


Vi var der mod Viktoria Plzen, mod ND Gorica, SK Hradec Králové og igen mod APOEL Nicosia. Altid klar til ikke at bakke jer op. Så intet er forandret. Ingen jantelov herfra. Vi kan bare ikke rigtig lide jer. Og det er sikkert gengældt.
Så op med humøret, Carsten. Det er ved at være sommer, og du skal ikke tage det personligt.

4 kommentarer:

Søren G sagde ...

Vi var der absolut heller ikke da i tvang Brian Laudrup i sømandstrøjen med snørehals...

http://wings1979.bravehost.com/myPictures/laudrupcop.jpg

Jesper sagde ...

"Altid klar til ikke at bakke jer op".

Skarpt, det er!

solarex sagde ...

Var det ikke dem, der engang hævdede sig økonomisk uafhængige af sportslige resultater. Og som nu budgetterer med CL deltagelse.

Så beder man om at blive drillet.

Anonym sagde ...

Sommeren er forbiiiii nu
& den nærmest fløj afsted
tomhændet står du tilbage & ka' slet ikke følge med
det sortner for dine øjne
mens du stirrende står her & ser
endnu et dødt løb blive kørt med dig som blind passager

osv