tirsdag den 20. marts 2007

Adieu Smørhår

Jacob Rasmussen siger farvel til fodbold.

Ifølge Tipsbladet er det efter besøg i Silkeborg, Horsens, FCN og senest AGF slut for den altid så klædeligt solbrændte midterforsvarer. Han har mistet lysten til prof bold efter en tur på DS holdet, siger adieu til sommer og rykker mod København.

Hvad vil han så blive husket for hos os, dette hans sidste stoppested?

Som manden der blev frosset ude af OP og endte som martyr? Som manden der med sin optræden på de indre linier verbalt spillede sig af holdet? Som manden der bare ikke var god nok? Som manden der havde kvaliteterne, men bare ikke fik chancen for at vise dem?

Hos mange vil han sikkert stadig stå som en spiller, der viste sig som en De Hvides bedste i det efterår, der lagde det solide fundament til den for længst glemte nedrykning. At han var en af de bedre på dét hold, siger vel i virkeligheden mere om holdets beskaffenhed end JR's kvaliteter.

Sparke væk, det kunne han - men drømme er gjort af mere end det.

Med beslutningen indstillet på definitiv, skal JR videre i sit liv, og som alle andre unge drømmer han også om et liv i spotlyset:
"Jeg kunne godt tænke mig at blive indenfor fodboldbranchen. Medier eller journalistisk måske," siger de lyse striber til bladet.

JR, et oprigtigt held og lykke til dig fra 1650'erne. Vi gi'r en runde på Kluden, hvis du kigger forbi.

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Efter forholdene er det jo lidt af en kærlighedserklæring, den der. Lad os da håbe, han kigger med herinde.

Jeg har ellers hørt, at han skulle have forbindelser helt inde bag baren på det konkurrerende Bang & Jensen - men han er nok ikke for fin til en albani henne på hjørnet, når du nu lokker...

Anonym sagde ...

JR var en skinnende perle i et ekstremt svagt og Kure-plaget forsvar... Hvilket maa svare til at blive konfronteret m doermandstjansen paa IN og saa blive parret m krigsguden Danilo Arietta !
Rygter om hemmelig befrugtning af hoejere embedmaends bedre halvdele maa staa hen i det uvisse... Men m folk som Kure,Foldgast og Thomas Hansen i bagkaeden forekommer det som en gaade at der ikke er plads til en stabil klaeppert som JR i truppen... Dog virker det fiornuftig at satse paa vores mange yngre talenter, men TH og Foldgast istedet for JR ???!!? Come on! Hvem har den mand bonet ?