tirsdag den 13. marts 2007

Tulles sidste chance?

Foråret er, måske, Mike Tullbergs sidste chance for at bevise, at han også i de kommende sæsoner skal have sin daglige gang på Fredensvang. Det er nu, han skal give sig til kende som enten fremtidens 'store mand' i to-mands-angrebet, eller som manden, der allerede fra næste sæson skal afløse Sand på den attraktive post.

Og måske kan man endda koge det ned til, at træningslejren i Larnaca er hans store chance for at sætte tingene på plads, når han omsider befinder sig med de store drenge i truppen og med Ove P.'s øjne hvilende på sig. Det er derfor i eftermiddag klokken 15, at Tulle skal finde krudtet frem. 45 minutter får han, og der er ikke plads til svipsere. Han skal, med andre ord, på en halvleg knuse de svenske modstandere og spille sig ind i hjertet på chefen fra Thyregod.

Good luck, Tulle. Jeg står bag dig hele vejen.

5 kommentarer:

Kalle sagde ...

Lad os da bare få sendt Tulle afsted igen. Har stor sympati for ham, men vi har også Vester og Salifu, til at supplere Budtzi, Graulund, Sand og Katten. Desuden kan han vel stadigvæk også overhales af Dennis Høegh. Tough luck for Tulle.

Anonym sagde ...

Men han er eftersigende en humørspreder blandt de unge, og sammenholdet mellem de unge tror jeg er vigtig. Men enig han har vel til og med næstesæson til at vise sit værd...

Andreas sagde ...

Bulletinerne fra Cypern siger fremragende fodbold og en 2-0 føring mod Mjälby - men ingen scoringer fra kraftværket Tullberg, som nu er erstattet af Vester(-brohardcore).

Anonym sagde ...

og nu tales der om plads i start 11ren.

http://www.jp.dk/aar/artikel:aid=4296654/

Kalle sagde ...

Hmmm. Ja, jeg anede ikke at Tulle var så langt fremme. Åbenbart også længere fremme end Katten.