fredag den 16. marts 2007

Gamle kendinge - startopstilinger MFF-AGF

Malmøs hjemmeside har offentliggjort det hold som kommer til at spille mod AGF idag og der er et par gamle kendinge fra dansk fodbold at spore.

Herunder Anders Andersson som har spillet i Aab og som siden skiftet til Skåne har gjort det sårn lidt la-la. Desuden Raoul Kouakou - Gøgen - som fik så skidt en start på sin tid i Allsvenskan da han skadede en medspiller (Christian Järdler) og siden endte i Viborg uden den store succes. Sidenhen er der jo Ulrich Vinzents som har gjort det hæderligt siden han skiftede fra OB.

Andre interessant er 'supertalangen' Ola Toivonen, den grå eminence Daniel Andersson og den finske landsholdsspiller Jonathan Johansson.

Holdet stiller sådan cirka sådan her op:

Startelva:

Jonas Sandqvist (Håkan Svensson)

Ulrich Vinzents, Anders Andersson (Raoul Kouakou), Gabriel (Daniel Theorin), Christian Järdler

Marcus Pode, Daniel Andersson, Joakim Nilsson

Ola Toivonen (Daniel Sliper)

Jonatan Johansson (Guillermo Molins), Edward Ofere

Hos de hvide er det Svenne ind i stedet for Karì, men ellers i stærkeste opstilling. Dog med den lille krølle at Peter Foldgast endnu engang spiller venstre back, hvilket er så hamrende interessant for Lumbs fremtid på midtbanen.

Startopstilling AGF:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe, Olof Persson, Ole Budtz, Peter Foldgast

Svenne Poulsen, Jens Gjesing, Lars Pleidrup, Michael Lumb

Peter Sand, Peter Graulund

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Det er som om, GF's opstilling er lidt mere no-nonsense end MFF's. Det mest eksotiske bidrag er en forsvarsspiller fra Skåne, mens de himmelblå gør det i spillere fra både Sydamerika og Afrika. Hvor er i øvrigt Junior, denne aldrende men livsfarlige bomber fra Ådalen?

Kalle sagde ...

Han er på skånekost og tomatsalat, men vidst med på Snuffes cypriotiske odyssè. Iøvrigt sammen med den velnavngivne Yksel Osmanovski.