mandag den 5. marts 2007

Duncan eeeeeeeeeeelsker Brøndby!

Den er god nok. Duncan elsker pølsebrød, grønne flasker, vilde aftener på A-Bar og BIF fra forstæderne. Og det er da fair nok. Hvor folk finder energien til stadig at have en mening om manden som reddede vores budget er mig en gåde. Dunken er en fantastisk fodboldspiller, men synes at mangle evner til noget som helst andet.

At han skulle buhes ud af Sundby Idætspark vidnede om mangel på format af os fans. For er virkeligheden ikke den at man ikke rigtigt kan elske Duncan og derfor heller ikke rigtigt, sådan for alvor, kan hade ham?

2 kommentarer:

Tore sagde ...

Præcis. Hvis Duncan var en ond djævel, der boede oppe i skoven og truede os på livet, ville det være muligt at hade ham. Men han er jo kun en stor, enfoldig dreng. Det ville være som at hade en flaskedreng i Kridthøjbrugsen. Ikke noget at bruge energi på.

Anonym sagde ...

Tilgengæld så tror jeg ikke at Brøndby kan vippe pølsehorn af pinden på Duncens top ti, og derfor gjorte han klogt i ikke at bringe mors hjemmebag på banen overfor journalisten på det gennemtænkte medie 24timer.