søndag den 24. februar 2008

Boom Boom Boom

"Med sin førsteberøring får Williams snydt Ole Budtz og i samme bevægelse, som han vender rundt, kanonerer han bolden op i modsatte kryds. En klassescoring, som bliver fulgt op af fortjente klapsalver fra med- og modspillere".

Boom Boom Boom, let me hear you say 'Dioh Dioh'!

4 kommentarer:

Andreas sagde ...

Apropos begivenheder på træningslejren, så begynder der nu at ske ting og sager i start-11'eren.

Ove P. forsøger sig i morgen med den opstilling, jeg forventer vil blive idealet i foråret. Der er ingen Kure, og der er ingen Ulli. Spændende om Persson og Budtz kan stå distancen - både helbreds- og konditionsmæssigt.

Og på midtbanen er det den meget offensive variant med Valencia på venstrekanten, hvilket giver plads til Jørgensen på højre flanke. De kommer nok til at bytte plads i løbet af kampen, og det bliver ikke så lidt spændende at høre om, hvordan det falder ud.

Meget opløftende nyt fra Larnaca!

Anonym sagde ...

Men Graulund er naturligvis første valg. Med ham istedet for Foldgast har vi omsider et hold det bliver meget spændende følge. Jeg kan snart ikke vente længere.

Dioh sprudlende. Uhmmm. Bare han ikke bliver syg.

I det hele taget. Ikke flere skader, vel.

Andreas sagde ...

Ups. Bemærkningen om idealopstillingen skulle naturligvis kun være møntet på forsvaret. Midtbanen er nok ikke så fast endnu, og i angrebet er Graulund selvfølgelig et fuldstændig definitivt valg.

Anonym sagde ...

Der går ikke længe før man kan mærke forår i luften. Men kan man ikke sådan mærke hvordan der er kommet noget kontinuitet ind på AGF. Den måde holdet her i foråret struktureret er bygget op fra forsvar og frem. Den måde spillerne er bliver prøvet af på. Nu gælder det hurtige spil, systemer og løbemønstre i gode baner.

Er der noget der hedder "clean sheet stabilitet"?