torsdag den 28. februar 2008

Optakt 08 - vores angreb

Som den sidste brik i pre-sæson puslespillet, så præsenterer vi her fra VHA nu nogle aldeles personlige vinkler på hvem det er der skal sparke mål i foråret.

I teorien er der en række kombintioner der dog alle starter med Graulund, men i praksis er det vel de færreste som ikke kan forestille sig et angreb bestående af:

Graulund - Boom Boom Dior

Dernæst er det vel Folde der står på spring som andenbejler, såfremt ebony og ivory bliver skadede. Af spændende jokere i stakken er der Høeghen, som virker skarp, Vester, som virker som om at han skal have lidt mere tid i 2. div og ikke mindst drønet fra Lyseng, Morten Beck, som vist også lige bruger en sæson mere i den tredjebedste række.

Desuden kunne man sagtens se både White og Valle blive skubbet helt i front i et af Tænkeren fra Thyregods (knapt så) skumle skaktræk. Det tegner spændende - jeg kan ikke vente!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er Rasmus Salifu? Tror næsten han står foran Vester, som ikke nyder den store tillid hos Tænkeren fra Tossegod.

Denne signatur kunne dog odt tænke sig at se Vester (Hardcore) blive prøvet af. Tror han er typen der scorer mål på alle niveauer - en Søren Hermansen-type. Og ret beset har vi vel brug for den slags joker.

Anonym sagde ...

I øvrigt spændende at høre på mtac TeleVizione hvordan Whitey engagerer sig i de unge knægte, selvom Poulsen er lidt af en linguistisk udfordring for the Religious right Wing.

Glæder mig til han er tilbage - tror han bliver bedre og bedre. Og en fin fin rollemodel, omend lige en kende kristen.

Anonym sagde ...

Den hedder naturligvis Dioh og Grau. Det par er på papiret helt optimalt og blandt det ypperste på det nuværende AGF mandskab.

Men hvor er det store 'men'.

Er Foldgast den gamle rotte der kan placere sig korrekt og som har den hurtige direkte lange tå, der kan prikke de afgørende bolde over stregen? Hvis han i pre-season fortsætter med at score 2 for hver Graulund og Dioh score til sammen, kan Ove så sidde ham overhørig til Horsens?

Kan man bænke topscore og anføre til en debutkamp? Nej vel. Og Dioh virker heller ikke oplagt på bænken, da han med sin fysik og evnre til at holde på bolden kan yde vital assistance til midtbanen i en svær udekamp.

Kaysen sagde ...

Så er klubben selv på banen med en hudløs ærlig ranking af sine spillere.

http://www.agffodbold.dk/docs/aktuelt/Indhold_detaljeret.asp?id=5193