tirsdag den 15. april 2008

Sikker sejr på Ugandaground

På øen de kalder Amager, tog AB 70's gul-grønne kanariefugle - det nærmeste man kommer en dansk pendant til Norwich - i aften mod AGF's stærke 2. hold. For stærke hold må vi tilføje med resultatet 0-1 in mente. Nu med avancement til 2. pladsen i rækken til følge.

Rammerne var som de skal være til den slags kampe: Pølser, øl, ristede og rå løg, C.V Jørgensen på anlægget og fight og lirede kommentarer på den temmelig knoldede grønsvær.

Her stillede AGF op med et par ansigter, der påkaldte sig mere opmærksomhed end andre:

Mads Jørgensen klarede en halvleg, inden han måtte kapitulere (knæet giver sføli bøvl), og denne signatur håber egentlig bare han klarer den ind til sommerferien uden at invalidere sig selv.

Andreas Schultz vinder alt i luften og er en solid kleppert. En joker når Baronen, Kure og Budtz ryger i karantæne.

Jens G. spillede svag 1. halvleg, men var bedre med efter pausen, Dennis Høgh kæmpede for det, og Lasse Vibe var MOM, mener vi. Måske sammen med målscorer Super Syberg, der med et gifigt slangehug fra kanten af feltet kanonerede bolden ind i maskerne til højre for målmanden. Der er sgu noget Mølby over den kompakte knægt.

Endelig var Olof Persson også på banen, og denne verdens rareste mand, sagde efter kampen, at han ikke mærker noget til sine skader. Han så da også fornuftig ud på banen - dirigerede som han kan og skal, læser situationerne godt, men er stadig en smule tung. Sådan må det nødvendigvis være.

Han skulle efter aftale med fyssen og OP kun have spillet en halvleg, men snuppede et kvarter ekstra, fordi han var klar. Selv tror han, at han er klar til at få kampe på 1. holdet, inden den nye sæson, men vil omvendt heller ikke forcere det.

Endelig berettede han, at "Lyngby får en kniv i ryggen på søndag", at det er godt, at Viborg er så dårligt et hold, og at turen til Amager bliver forlænget til Malmö, hvor familien bor. Ikke uden smil ved tanken om at resten af holdet skulle sidde 3 1/2 time i bus.

Andre bemærkelsesmværdige indslag denne aften (i tilfældig rækkefølge):

15 hardcore AGF'ere + 1 stk Ove P. = massiv opbakning.

Jimmy Høyer blev forsøgt interviewet midt i et raid på venstrefløjen, men nåede aldrig at svare på "Esset, hvornår kommer din bog?".

Lasse Vibe til netop skadet AB 70 spiller, mens bolden triller ud over sidelinien: "Det kan du godt glemme det der - den får du sgu ikke noget for" (citeret frit fra hukommelsen).

Pålidelige kilder vil vide, at White ikke er voldsomt vellidt i truppen, men har lidt for meget gangsta-attitude.

Pølserne på Ugandaground bliver 'snippet' i enderne, så de flækker og ligner en skinkesøstjerne. Det betyder til gengæld, at der er mere flade til at skovle senf og ketchup med.

Ugandaground ligger usandsynligt langt væk fra Vesterbro.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lækker reportage. Skinkesøstjernerne alene kunne få mig til at drage med næste gang de hvide besøger lorteøen.

Hvad er det med White - er han ikke kristen, en god far, og den næstflinkeste efter Oluf? Kan du uddybe?

Mathias sagde ...

Som jeg forstod det, er White bare lidt en ... speciel fyr. Den næstflinkeste vil jeg personligt ikke kalde ham - han virkede på mig lidt afmålt og reserveret/humorforladt.

Han skulle have sine kampe med Graulund og bare i det hele taget ikke være den fedeste type - men det kan være andre kilder end min ene, tager fejl :o)

Anonym sagde ...

Hmm, det lyder som amerikansk humørforladt über-professionalisme er rendt ind i nogle jyder der ikke tager noget pis.

Næstflinkeste var bare fordi han er erklæret kisten, så troede jeg han var så flink så flink :-)

Jesper sagde ...

Har lidt samme opfattelse som Mathias' deep throat. Alt kommer i korte, afmålte sætninger, og han virker sgu' ærligt talt lidt frelst.

Ud med ham og ind med Ken Ragus. Han er som nye kartofler med et skvæt persille og smør. Og så kan han spille venstre back desforuden.

Mathias sagde ...

@Jesper: Hvordan er Kens formkurve egentlig - og så tilføjer jeg sprød- og smørstegt rødspætte og hjemmerørt ramsoulade til menuen.

Kalle sagde ...

Vi har ikke brug for en ny venstreback reserve, når vi har en reserve til den plads som både "har været sammen med over 100 piger" (citat deep throat) og som samtidig promoverer Essets magnum opus med lækre web 2.0 finter.

Anonym sagde ...

Ny talen falder på Essets episke mesterværk om Martin og hans venners eksistensialistiske kvaler, vil jeg lige gøre opmærksom på et konkurrerende site (!). Okay, supplerende site, så. Mtac har begået en genistreg der må gøre ondt helt ind i sjælen på VHA. De har interviewet Esso om hans forfatterskab på Communale. Hvor ofte sker det mon, at en superligaspiller interviewes på sin hjemmebane om sin nye roman..

Havde VHA's desperate forsøg udi disciplinen interview-i-overlap fungeret havde det naturligvis sat helt nye standarder, men det var som om Fyrsten88 ikke var klar til den slags impro. Overlap og tacklinger er måske hans fristed for eksistentielle overvejelser. Ikke et ord om hans indsats i øvrigt, men kan sige så meget at han nok ikke skal droppe sine studier (sry Esso!).

Min egen deep throat siger i øvrigt, at Persson skal være ornlig flink for at slå Esso i den disciplin. Han har nemlig 20 i godhed.

: Don Tapa

Jesper sagde ...

Hov-hov! Tal ordentligt om Ken! Jeg skriver jo blot, at han OGSÅ kan spille venstre back. Ken Ragus dækker alle pladser, og det er både på banen, i frisørsalonen og på menukortet.

@Mathias: Den seneste anmeldelse jeg har set i Fyens Stiftstidende var - naturligvis - fremragende. Det er godt et år siden, men det er underordnet. En bananasplit med chokosauce og hakkede nødder oven i hatten - velbekomme!