tirsdag den 22. juli 2008

Lørdagens kamp

I løbet af første halvleg af lørdagens kamp, tikkede en række ganske sigende sms'er ind på Vesterbro Hardcores mobiltelefoner. Kommentarer som: "man starter en sæson med lave forventninger og bliver alligevel skuffet", "refrænet Ove Raus kører i mit hovede" og ikke mindst "mit røvhul bløder" var sigende for det generelle humør under og efter kampen.



Det var også en eklatant fiasko at stille op som de gjorde. Ulle er en kompetent højre back, men han har aldrig nogensinde været en imponerende midtbanespiller og da slet ikke venstre wing. Det er forståeligt at OP prøver at opfinde noget til en plads uden den store konkurrence, men der må da være andre alternativer til den plads....Blicher, Alex Valle, Vibe?

Og uden at komme yderligere ind på Sarr's kamp, så må man da konstatere at det jo ikke kun var Cher den var galt med. Tror der gik 20-30 minutter før der blev vundet nærkampe på midten. Graulund virkede som en gammel træt mand. White spillede mest for sig selv, der var dårlig attityde over hele banen og det er i virkelighed kernen i det der må siges at være holdets pt. største problem - der er ingen der viser vilje til at vinde. Symptomet fra foråret er videreført og snart må der stilles seriøse spørgsmålstegn ved Oves videre engagement.

Der skal ske forbedringer både spillemæssigt og attitydemæssigt i de kommende kampe. Ellers så kører vi Ole Mørch i stilling som VHA favorit. Ove Raus, vi sagde det allerede i foråret - Schouby, læser du med?

Ingen kommentarer: