mandag den 7. juni 2010

Danilo laver spas

Det er sikkert oprigtigt ment, men denne signatur synes, det klinger en anelse morsomt, når Mr. Arrieta til JP Århus siger:

- Jeg har altid været AGF'er, og jeg kunne godt tænke mig at spille der igen en dag, men jeg ved ikke, om det er det rette tidspunkt lige nu. Klubben har i forvejen mange gode angribere.

Tø-hø. Mange gode angribere. Den var god.

Nå, bortset fra det: skal han så hjem eller hva'? Han har vist, at han er færdig med sine teenage-udskejelser, og han kan lave mål såååå...

11 kommentarer:

Kalle sagde ...

Yessir! Hjem til drengene. Hjem til byture med Jens. Hjem til PS3 aftener med Krabben. Hjem til fuldekørsel til Stavtrup Pizzeria. Hjem til mere panfløjte på Gågaden.

HJEM!

Don Tapa sagde ...

Hobros egen Agüero ville lige passe ind. Han kunne være Kedelige Kents århusianske Macena. Bare mere doven.

Så et fint interview med Graulund hvor han snakkede temmeligt indigneret om at der var for mange spillere i AGF der ikke ville det. Vil Danilo? Tvivler. Måske man kunne give ham en af de der præstationsbetingede kontrakter som husarerne elsker..

I øvrigt tastede jeg lige VHA's web adresse ind uden s i blogspot. Altså blogpot. Jeg kan meddele at i har seriøs konkurrence. De kan blandt andet bevise at Biblen er ægte. Det var ikke for sarte sjæle.

Mathias sagde ...

Det forekommer mig, at vi engang har postet noget om Bibel-blogggen, efter at jeg lavede samme tastefejl...

De er skøre.

j-throat sagde ...

Hvoromaltinger, så er der osse den at Ove "Its ovelution baby" P er set i en større grønlandsk lufthavn. Den der distribuerer fly som Xabi distribuerer Jabulanier.

Eller mere præcist, observeret dér. Siddende. Raflende. Noterende. Længende, meget længende. Men hvem raflede han med og hvad raflede han og hvad var det han var så travlt noterende så intenst imens raflende? Og hvor mange gange måtte han gå den tunge gang til ta-selv-din-dovne-danske buffeten? Løret sløftes kun hvis med streg under hvis, øjenvidneberetningen har vagt den deciderede varme interesse.

Nååh ikke, men så kan det da osse bare være lige meget.....smileyen fløjtende, med et undvigende cirklende blik...

Jesper sagde ...

Wow...

Varm interesse? Oh yes - dampende som fra en hundelort på et varmt Bilbao-fortov.

Hit us, hunk

Jesper sagde ...

OT (som de siger, dér): Jeg napper gerne et stykke med marmoreret dansk-chilener. Velnæret, bevares, men til gengæld kun med 145 cm. at fordele lunserne på. Vores egen Anders Jochumsen, som er ven med selveste Pablo Aimar. Og hot i Hobro. Sæt i værk.

Don Tapa sagde ...

http://www.bold.dk/nyt/Brian-Steen-sur-paa-U21-landsholdstraeneren

Øh, okay vores nye træner hedder vist ikke Keld. Og velkommen til AGF, BSN. Lyder som om han nu for alvor er ved at blive ét med frustrationerne og afmagten ved at være en misforstået storklub. Ved at blive én af os med andre ord.

Mon ikke Krabbe og Povlsen nok skal komme med til EM i øvrigt. Mere synd for Sloth, Jacksån og Sanelka der nok ikke kan spille sig ind i truppen, uanset hvor meget de brager igennem næste år.

Don Tapa sagde ...

@ Mathias:

Nu bliver jeg bekymret for at jeg har læst sådan et indlæg og ikke kan huske det. Der har været så meget om bibelstudier på bloggen så det er svært at huske det hele. Men hvem fanden kalder deres bibelsite for vesterbrohardcoreagf? Udover måske Rev. White og Nando..

Mathias sagde ...

Hukommelsen svigter ikke. Januar '08, det var: http://vesterbrohardcoreagf.blogspot.com/2008/01/han-elsker-os.html

Christoffer sagde ...

Apropos ham der Gud (Guj), har han så haft en finger med i spillet mht. nedrykningen? Jeg mener, vores omtalte kristne brotherhood Jebediah (Jr./Sr.) og Nando forlader os og forbandelserne væltede ned. Måske var det de manglende aftenbønner snarere end den manglende opdækning der gjorde udslaget...

Kalle sagde ...

Gisp! Ti-øren faldet. Hvem ellers på efterårets var fan af the pie in the sky? Lumbi! Han fægtede altid med armene og kyssede og pegede derop. Vi er forbandede. Satans yngel. Syv års djævelskab.