tirsdag den 22. juni 2010

Godt med hormoner

Selvom Eriktionen er fortid på Fredensvang, kan man jo godt blive begejstret. Det beviste U19-holdet, da de fejrede næstsidstepladsen i tabellen ved, efter sæsonens sidste kamp, at få lidt bar hud indover afslutningsfesten. Og så endda på en fynsk rasteplads, kan man læse sig frem til. Wow! Der blev garanteret også danset hard-style.

Optrinnet harmonerer ikke med direktørens syn på de AGF'ske værdier, mens det ikke kan bringe træner Karkows væsker i kog. Men han skal jo heller ikke stå i spidsen for dem længere...

2 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Man kan sige hvad man vil, men sagen har inspireret en, ja inspireret, debat på Stiften. Her har Cille svaret følgende til Maria:

"Det lyder da som om du er en usikker pige, der ikke kan tåle at drengene hygger sig ved at kigge på en pige der tjener sine penge og ikke behøver solarie bad hver dag for at gøre sig bemærket....
For hende er det et arbejde, og er sikker på at denne "ligblege truckertøs" er mere populær og eftertragtet end du sikkerst nogensinde bliver!"

Bølgerne går højt.

I øvrigt fin kommentar af Jan C der mellem linierne får præciseret at der dog var en vis passion i det her arrangement.
Dog havde Østblokkens værdisæt "passion og svin" naturligvis passet bedre.

Don Tapa sagde ...

Skal lige præcisere at jeg naturligvis aldrig læser Stiften's bruger-kommentarer. Heller ikke i denne sag, hvor jeg blev tippet af en unavngiven kilde.

*hoppe-smiley*