fredag den 18. juni 2010

Sjælfulde Sommer Bangers

Ok. Det er ikke så kogende varmt at det for alvor kan retfærdiggøres at poste følgende tracks. På den anden side kan det måske være med til at fremmane sommeren. Og det halvsløje vejr giver god karma på den konto som normalt straffer, når man sidder indendøre og ser sport i månederne juni-juli-august.

Cee-Lo Green - Georgia

Jeps. Det er ham fra Gnarls Barkley. Og jo, han synger en lille smule meget igennem, men helle dusse da, stenbroens dansesko kan slet ikke stå stille. Se også: Dansuensa Virus. Og mon ikke denne sang mest af alt er en hyldest til Davits pittoreske hjemegn?



Aloe Blacc - I need a dollar

Eskildsgade Exxxxtremos indtager deres finkultur i rigelige doser. Og når HBO laver noget nyt, så følger vi med. Serien hedder How to make it in America, det er en letbenet sag og titelmelodien er fantastisk.



Hypnotic Brass Ensemble - Spottie

Og slutteligt denne her top-trutter. Ensemblet spiller til Roskilde, så hvis man skal derned, så vil det nok være en fejl at misse. Denne kommer iøvrigt som en anbefaling fra den enigmatiske DJ Lassie Eriktion.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Oi Kalle: http://www.youtube.com/watch?v=8kTWkLj1_BI

Mathias sagde ...

Godt album Aquemeni er...

Andreasfrb sagde ...

Så er Hypnotic Brass Ensemble røget ind på min Roskilde-tjek liste. Skal nok tage Benny-burger trøjen på for at ære VHA...