søndag den 21. november 2010

Efterårets spiller

Vi fortrænger lige de flyvende ketchupflasker på Tingbjerg Idrætspark, de brændte chancer og nederlaget samme sted.

Næ, som det sig hør og bør, når sådan et fodboldefterår er nået til vejs ende, skal der navn på efterårets spiller. Vi har valgt ud - nu vælger du til. Og har du behov for at uddybe, tager du bare en tur i kommentarfeltet.

11 kommentarer:

Laust sagde ...

Rettelse: Langt størstedelen af de kastede flasker indeholdt sennep.I hvert fald dem, der kom tættest på mig. Og er man blevet gammel, når den største ærgelse over optøjerne var, at de startede FØR jeg fik min pølse? Er der i øvrigt nogen der ved, om det var Tingbjerg-banditter, antifa eller konkurrerende nazi-aspiranter, der kom væltende? De virkede ganske målbevidste, så tak for politi og kontrollører for en, synes jeg, kompetent og rolig indsats.
Nå, back on topic: Det sikre valg: Gravhunden. Går forrest, topscorer, bidsk som altid. Mr. AGF. Det frække valg: Arturo. Kæmper sog tilbage i truppen og er vores bedste bud på en spillende midtermand. Med soigneur-swung...

Frej sagde ...

Duften af ramulade hænger endnu i mine bukser. Jer der ikke blev ramt kan takke undertegnede for at tage imod i hvert fald en 300-400 gram af det "gule flyende stads".

Nå ... men jeg vil faktisk krybe til korset og pege på Adam. Ja, jeg havde ikke den store fidus til ham da han trådte sine første skridt i den hvide (i går organge)trøje. Men synes faktisk han har holdt et stabilt niveau og udvikler sig hele tiden.

Hvad angår "hunden" så har han været skarp, men de sidste kampe har han altså (sammen med Stephan) brændt nogle meget væsentlige og kampafgørende chancer.

Mathias sagde ...

Tingbjerg-banditter er mit bedste bud ud fra det stigende opbud af prototypen på netop den slags foran boden i minutterne op til løjerne.

Det var pænt sure - og det var ikke kun over længden på køen.

Adam er også mit bud. Vores bashing af manden efter hans første kampe i trøjen havde tilsyneladende en effekt (og ja, det er en sætning med en indbygget indrømmelse).

Kalle sagde ...

Jeg har stemt på Howard. Hvis man skal snakke om at spille stabilt og dø med knopperne og den slags.

Ang. gårdagens udskejelser, så er det altid rart når det er de andre der er de dumme. Og her tænker jeg på dem, der i mit hjørne af Stadion blev kaldt for henholdsvis "de sårte" og de "de rø'e".

Og sådan er der så meget når man er ung og rastløs.

Søren HC sagde ...

Martin J for evnen til at tage udfordringen op og vise, at der er et liv efter de 35, blot de går lidt langsommere. Sådan burde det være i livet generelt og derfor går min stemme til Martin J.

Søren T sagde ...

Selvom jeg også har været lun på Martin og Adam, går min stemme alligevel til B9.

Han har et for lavt bundniveau og burde nok have haft et rødt kort for sin arrogance over for dommeren i går, men når det så er sagt, synes jeg virkelig, han har bidraget med meget positivt - mange boldkunstner (hvoraf nogle er overflødige), assists og mål er noget, der får gør mig vims om bananfluen.

Godt nok er de fleste mål scoret på straffe, men han havde jo også det der frispark i overtiden, som den langlemmede hulemand ikke kunne nå...uhmm.

Min stemme går nok mest af alt til ham, fordi han er den, der i mine øjne har rykket sig mest siden foråret.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Min stemme er gået til Hunden. Mest fordi han igen i dette efterår har vist, hvor vigtig han er for holdet. Der er stor forskel på AGF med og AGF uden PG. Rigtigt, han har svigtet i de seneste kampe, men over hele efteråret har han været vores vigtigste spiller, og han er derfor i mine øjne efterårets spiller.

Andre har helt givet overrasket mere ifht. forventningerne og andre igen har forbedret sig mere, men PG er vigtigst. Færdig bum

j-kid sagde ...

Stemmen gik til Truslen fordi han om ikke banke eller hamre så bare er begyndt at putte flere i kassen, samtidig med han til stadighed lader bentøjet fortolke hurtige kombinationer, uimodståelige fremryk og naturlig kaukasisk fodboldsglæde på den måde han nu er skabt til at gøre det.

Og fordi han fortsætter med at være sådan en dejlig dreng.

Ku dog osse være gået til Adam af de nævnte grunde.

Andreasfrb sagde ...

Stemmen gik til Adam, kan ikke mindes at have set en spiller starte så dårligt og siden spille sig op til at være én af de vigtigste brikker i vores fløjspil, og samtidig være stabil hjemme bagud.

Tror med fordel vi kunne rykke ham op på midtbanen(jeg ser noget Bale i ham) og sætte vores Kirkeskov ind på backen og vupti så har vi den rødeste venstrefløj i dk!

Anonym sagde ...

Må gi' min stemme til Martin. Han er kommet tilbage med en rigtig fin attitude, og han er klart en af de sikreste spilstationer. Derudover erobrer han i kraft af sit overblik mange bolde på midtbanen, selv om han naturligvis mangler noget speed.

Adam E har fightet sig godt ind på holdet, og jeg nyder at se ham tilbyde sig selv gang på gang på gang på fløjen. Forventer mig meget af ham.

Sanel skal vi heller ikke glemme. Han har i perioder vist sig som en målfarlig herre, og det er vigtigt med en backup til Gravhunden (som ikke i mine øjne kan blive efterårets spiller pga. de markante afbrændere i de vigtigste kampe)

Jonas sagde ...

Jeg synes det ultimative flotteste comeback og tro og fight skal belønnes, og uden for kategori må det være Sorin. Manden har jo været sendt væk, han er blevet hånet og ydmyget, og alligevel rejser han sig som Eiffeltårnet, og snupper pladsen som midterforsvar. Han får min stemme, det kan der vist ikke rokkes ved, og lad det hermed være en opfordring til resten af truppen om, at tro gør stærk, i hvertfald nogle gange.