onsdag den 24. november 2010

Ham den Lange

Ved godt at det er kontroversielt, men fjollesæsonen starter tidligt i år. Og som jeg læser det, så vil Jesper Lange endog meget gerne til Århus. Det står mellem linjerne, men Peter Sabroe Seminariet og en fremtid som den næste gravhund venter.

Er det bare mig der har mellemgøjseren over den tanke?

10 kommentarer:

Søren G sagde ...

Han har GF-attituden, så hvorfor ik? Casper Sloth skal nok vise ham de fede steder at købe klude i Smilets og Flyveskallens By.
Har altid hadet ham når vi mødte EfB - det er i mine øjne et stempel af kvalivare!

Mathias sagde ...

Optursgøjseren!

Anonym sagde ...

Jesper Lange er en ualmindeligt vattet udgave af Peter Graulund.

Indstillingen er måske den samme, men de fodboldmæssige kvaliteter er til at overse.

Søren HC sagde ...

Ja, det er bare dig, der har mellemgøjseren på.

Frej Elbæk sagde ...

Er jeg den eneste der tror at "Anonym" er Graulund?

Jesper sagde ...

Jeg har nogetovermiddelgøjseren på. Lange er Graulund light, og jeg synes så slet ikke, at du fodboldmæssige kvaliteter er til at overse.

Vi vil ha' dine flyvske albuer og never-say-die attitude, Langemand. Og sådan er det bare.

Søren T sagde ...

Er jeg den eneste, der tror, at "Jesper" er Lange?

Jeg har også altid været hadet ham, fordi jeg var bange for ham. Det er, som Søren G siger, et godt tegn. Sav 60 cm af hans ben, giv ham bøjle på og permanent hans hår, så er der ingen, der kan kende forskel.

Jeg kan dog ikke rigtig se, hvor der står, at han gerne vil til Århus. Heller ikke selvom jeg kigger grundigt mellem linjerne...

Kalle sagde ...

Søren T: det' fordi du ikke læser med jazzbrillen bobopbobopbobeebop! Jeg vil til Århus! Babadappadapskwap. Jaaaaaaaazz!

søren T sagde ...

Jeg fik stjålet mine jazzbriller i Tingbjerg...nu sidder der sikkert en naiv remoulade-idoit og tror, han ska til Brønshøj...

laust sagde ...

Alle andre fodboldspillere er vattede ifht. gravhunden, men viljen til at være psyggo giver også credit. Jeg har ligeså hadet hr. Lange, og derfor skal han være velkommen. Jeg vender den anden kind til, og den tredje, hvis det er det, der skal til.