mandag den 29. november 2010

Tillykke til efterårets spiller: Adam

Al begyndelse er svær, og det måtte denne sæsons nye mand på Urias-posten - venstre back that is - også sande. Derfor er det ikke mindre bemærkelsesværdigt, at Adam Eckersley kan gå på juleferie vel vidende, at han i følge brugerne af nærværende blog var efterårets spiller i den hvide (og orange) trøje.

Som en bruger - Andreasfrb, her er det dig, jeg kigger på - skrev i kommentarfeltet:

- Stemmen gik til Adam, kan ikke mindes at have set en spiller starte så dårligt og siden spille sig op til at være én af de vigtigste brikker i vores fløjspil, og samtidig være stabil hjemme bagud. Tror med fordel vi kunne rykke ham op på midtbanen(jeg ser noget Bale i ham) og sætte vores Kirkeskov ind på backen og vupti så har vi den rødeste venstrefløj i dk!

Meeen, det holdt nu hårdt for Manchesters rødeste, for med 23 af de 103 afgivne stemmer, fik han kun to flere end Martin Jørgensen. Hvad man ellers kan udlede af afstemningen, kan du se lige derover i højre side.

Vi arbejder pt. på, hvordan vi kan festligholde kåringen Adam, og mens vi tænker over det, er her et billede af hans navnebror. Han kan godt lide blues og har været med i Australian Idol.

8 kommentarer:

Søren G sagde ...

Højre back er en fæstning! Og venstre!

Kalle sagde ...

Jeg stemte på Mark. Men jeg er overskudsagtig nok til at kippe med sixpencen i retning af Adam Adam. Altså ham den lumre med dansestudiet, ikke Eckersley forstås.

J. Halvt Alvor sagde ...

Mon ik han mener venstre. Eller osse mener han bare højere oppe på banen. Ingen ved det vist helt for alvor.

Mathias sagde ...

Denne signatur havde skrevet højre back... tsk tsk... Deraf forvirringen.

J. Halvt Alvor sagde ...

Cool edit. Ikke at højre undertiden osse kan være en urias. Det kan den krabbepedervælteme.

Anonym sagde ...

I kan huske det på, at højre hånd er den hånd, hvor tommelfingeren sidder til venstre. Altså medmindre man vender håndfladerne op ad! Og så lige et ekstra tip. Den lange fingermand sidder altid i midten, uanset hvordan man vender og drejer sin hånd. Sammenhængen til Adam E og de øvrige spillere i truppen må I selv fundere over...

Kalle sagde ...

Langemand? Det er den man peger med, ikke? Som i "Hør Gemyse, nu belærer jeg dig lige om hvad det er for en grød der gør maven sprød/blød". Eller var det med en grydeske?

Anonym sagde ...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David