mandag den 15. november 2010

Peterstrojkaen: en anmeldelse i flere akter

*Spillet*
Det tog lidt tid at få ryddet op efter Eriktionen, men på det sidste og måske især i kampen mod FCM, har det set ganske lovende ud. Det virker som om at Peterstrojkaen er et projekt som endnu ikke er helt udviklet, men det ser umiddelbart ud som om at brikkerne er ved at falde på plads.

Dog er der stadig bekymring når der bliver pumpet dødbolde ind i feltet. Er det noget man som træner har indflydelse på eller har det at gøre med de spillere vi har i truppen?

*Målmandsposten*
Svært at sige noget definitivt om Staffs efterår. Han har ikke haft meget at lave og når han har, har det været lidt fugl og fisk. Stærk på stregen, slap i feltet.

*Forsvaret*
Var et af de kritiske områder Peterstrojkaen skulle have fixet. Det er blevet gjort nogenlunde, velsagtens til et 8-tal med pil op (gammel skala).

*Adam Eckersley*
Han havde en sløj start, men begynder efterhånden at ligne en fuldgod erstatning for Lumben. Stærk afslutning på efteråret for den nye røde baron.

*Dan T*
Skadesplaget. Og når han har spillet har det ikke været synderligt prangende. Ikke dårligt, men heller ikke så fantastisk som man kunne forvente. Og så var der hele sagen med loyalitet og 1.divisions bold og det. Og det er stadig en knude i denne signaturs maveregion.

*The Kure*
Lidt samme historie som med Dan T. Svært at sige noget om hvordan Kuren ser ud i Peterstrojkaen. Er han ved at gå lidt i stå, sådan, udviklingsmæssigt?

*Mark Howard*
Har en stor stjerne hos denne signatur. Som dog også er forfalden til mørk øl, britpop, Shepherds Pie og den slags. Godkendt efterår og vel den eneste sikre i midterforsvaret.

*Arthur Sorin*
Hvem kunne have forudset at hele VHA's kælegris skulle rejse sig på den facon? Som spillende midterforsvarer, som en Gauloiserygende Sorinenbauer? Ikke denne signatur, som dog heller ikke er helt overbevist om at Arthur kan gøre sig gældende i midten i Suppen.

*J Lu*
Absolut stabilt og acceptabelt efterår fra den flyvende superfilipino. Han lukker jo af og den slags. Men hvis vi vil ha pumpet indlæg ind fra kanten a la Adam, så skal vi nok finde på noget nyt.

*Federico Crepes*, *Mikkel Kirkeskov* og *Jens Gjesing* har alle spillet en smule hist og pist, men der er ikke umiddelbart så meget at sige. Møgbittert at Mubas skulle gå i stykker. Man ved talentet er der, men hvornår skal det blomstre sådan for alvor. Husker en halvleg i Parken, hvor han legede kispus med FCK. Det vil vi altid ha, Jens og jeg.

Ingen kommentarer: