mandag den 4. april 2011

Ansvar!

Her på bloggen er vi ikke blege for at sige tingene, som de er.

Og tingene er sådan her: Forud for søndagens kamp vurderede vi, at Kolding er et pænt ringe fodboldhold, og derfor gad vi ikke lave forskræp til kampen. Det var jo en walk-over.
Efter kampen er vi af den holdning, at Kolding er et pænt ringe fodboldhold, og derfor gider vi ikke analysere kampen. Det var jo en walk-over. Eneste kommentar kunne være, at Koldings Casper Johansen har en frisure, der er utrolig mærkelig.

Nå, men nu vi er i gang med at hive ansvar over på egne skuldre, sætter vi gang i et lille projekt - nu skal I sgu' lære lidt om det danske sprog.


Her har Kvickly forsøgt sig med ejefalds-s, og det er ikke faldet så heldigt ud. La' lige være med det. ' skal ikke bruges, når der er tale om ejefald på dansk. Hvis nu bageren hed Jens, skulle der stå Jens', men det hedder han jo ikke (eller det kan faktisk godt være, men det er ikke det, de skriver).

"Hey! Det ser jeg da hele tiden i mit fjernsyn, VHA - hvorfor skal jeg så ikke gøre det selv?", vil du nok spørge, og her er svaret:
Det er nok fordi, du ser fjernsyn fra Amerika eller Storbritannien, og de har lidt andre regler.

4 kommentarer:

Mathias sagde ...

Men vi skal lige have med, at man godt kan skrive "USA's indbyggere er nogle drøvtyggere". Ikke fordi det nødvendigvis er faktuelt korrekt, men mere fordi USA er en forkortelse, der ikke ender på et punktum.

Søren den tredje sagde ...

Sunhedscoach wtf?

Laust sagde ...

Hvidt hjerte og en småfascistoid kærlighed til det danske sprog. I en og samme pakke. Mathias, mayn,det er smukt. Jeg har din ryg, hvis det atter begynder at regne med sennepsflasker og havestole i udkantsdtaden.

horekim sagde ...

Det var Søren's