lørdag den 30. april 2011

The Return of Pølsehorn?

Det var mest mere end tydeligt, at sidste Superliga-forår med en skadet Hunden var en ikke uvæsentlig faktor i nedrykningen (nå ja, og så noget med udlejningen af Nando til Augsburg, der lige nu ligger til oprykning til 1. Bundesliga - med 13 Rafael-mål som en del af succesen.)

Situationen er sidenhen ikke forbedret væsentligt. Graulund gør sit, men holdet kan ikke holde til at undvære ham, når alternativerne hedder Arne Johansen, Sanel (der noget skuffende ikke har fået sit gennembrud - heller ikke i 1. division) og Devdariani og (i skadessituationer) Bondemanden.

Det ved man selvfølgelig godt på Fredensvang, og vi er helt med på, at tilgangen af en bomber er et must-have, som de skriver i damebladene.

Men hvem?


Mest brandvarme navn pt. er Duncan, der ikke selv afviser noget som helst.

Silly season er i gang, og du skriver bare løs.

7 kommentarer:

Mabee sagde ...

Håber på en af følgende:
Duncan, Nordstrand - og så gamblingen (bad, I know): Mads Junker

Laust sagde ...

dunk og hund helt fremme. Han skal være velkommen.

Anonym sagde ...

Dunken er dum som en dør, men jeg ser ham gerne igen i den hviie' trøje!

Anonym sagde ...

Jeg så meget gerne nordstrand – han er undervurderet og ville passe godt ind, ved sgu ikke med dunken, jeg tror, der er for mange attitude-problemer. Ellers kaster jeg lige et nyt kort ind: kenneth fabricius. Han har også et fedt navn

Mads Thomsen sagde ...

Lad os nu holde os til dem vi ved kommer: Leon A og Mohamed Zidan !?!

Jesper sagde ...

@Anonym (#2 - kan I ikke godt selv se, at det er svært at holde styr på?): Fabricius er i al beskedenhed ikke et nyt navn - VHA har jo allerede indledt forhandlingerne med SønderjyskE, iggår?

Kalle sagde ...

Jeg smider lige et navn ud til jer, ikk?!

Nikola Saric. Tidligere HB Køge talent og nu en der render og er lidt spændende ovre i Liverpool. Mon ikke Hr. Graulund og Erasmus Montanus kan lære ham det sidste han har brug for?