torsdag den 28. april 2011

Fredagsbar

Dagens kamp mod Hvidovre er der vel ikke så meget at sige til. Vi er favoritter og mon ikke det bliver til 3 point. Vesterbros allerhårdeste holder det umoderne fodbold og cykler derud. Det er benhårdt.

Nuvel, fredag sker der sager. Ham der Diplo manden spiller gratis koncert tinge-ling i kødbyen. Og der kommer en masse mennesker og der er grill, sol og øl. Og det er gratis. Ikke dumt.

27 hours of DIPLO / MAJOR LAZER from Mad Decent on Vimeo.



Og så er det også på fredag at Ølbutikken slår dørene op i deres nye butik. De skriver:

På fredag den 29. april fra kl. 15-19 slår vi dørene op for den nye Ølbutikken på Istedgade 44, hvor vi byder vores kunder på nogle helt særlige lækkerier på fad.
Blandt andet har vi sikret os et fad af den eksklusive Cantillon Fou Foune, og så er der verdenspremiere på en ny øl fra Evil Twin Brewing 'Istedgade Hipster Ale', brygget særligt til gaden i anledningen af butikkens åbning. Så der skulle være lagt i ovnen til en fornøjelig aften!


Istedgade Hipster Ale? Jo tak. Eller, tjaaa.

2 kommentarer:

Andreas Mikkelsen sagde ...

Det er altså ikke nogen dårlig fredagsbar. Det er jævnt heldigt at kunne gå ud af døren, rundt om hjørnet og så høre Diplo gratis og drikke billige dåseøl på en almindelig fredag. Siger jeg bare.

Don Tapa sagde ...

Hvor er follow up. Istedgade Hipster Ale, huh..

Er der ikke nogen af jer journalister der kan laere dem det dersens show it, don't tell it..