tirsdag den 5. april 2011

No More Young Guns?

Er der nogen her, der ikke vil synes, at det er lidt røv, hvis Krabbe bliver sendt videre? Jeg mener, hvem skal så spise op?
http://www.kanalsport.dk/index.php/tv/clip_id=39493
(systemet kan åbenbart ikke sådan lige linke, så du copy-paster bare til din browser, mayn)

3 kommentarer:

Søren G sagde ...

Come on, PS... hvem skal så lave to-fods-tacklingerne? Det er Søren P-historien om igen

Fætter JOhn sagde ...

Præcis! og med Graulund på vej på pension kommer vi vitterligt til at mangle disse tacklinger http://www.youtube.com/watch?v=i7txJypuXD4

Eller "jeg hejser mig lige op i overliggeren og griner af Danilo" http://www.youtube.com/watch?v=x1qfLJATQeo

Derudover havde Krabbe jo sin faste gang i Speakers før han selv rendte på banen. SÅ helt igennem trist hvis vi må sige farvel til fighteren fra det ægte dobbelt A - 8230,

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Ud fra denne artikel lyder det som om det er slut:

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/krabbe-bitter-over-agf-exit

"Men til sommer smider han trøjen. Her udløber Frederik Krabbes kontrakt med AGF, og aarhusianerne ønsker ikke at forlænge med den tidligere U/21-landsholdsspiller.

- Jeg er trist over at skulle forlade AGF, som er min klub. At det skal ske på den måde er både ærgerligt og bittert, og det er lidt svært, når det nu er en klub, jeg har følelser for, siger Krabbe til tipsbladet.dk.

Men der er ikke meget at gøre. AGF-træner Peter Sørensen tror på andre spillere, og der er derfor ikke meget, der tyder på, at det bliver til mange minutter i den hvide trøje for Frederik Krabbe inden han efter alt at dømme forlader favoritklubben til sommer."

Det er lidt underligt at der bliver skrevet dette i artiklen "aarhusianerne ønsker ikke at forlænge" og senere dette "inden han efter alt at dømme forlader favoritklubben til sommer.".