fredag den 29. april 2011

Hundeopdræt


Det er med Vesterbro Hardcore AGF som med brødrene Laudrup og Ida Davidsen: Evner forpligter.

En af vores største evner er, at vi kan få ting til at ske. Vi har knækket AaB, vi har fået Røde-Mikkels karriere på skinner og vi er i øvrigt meget tæt på at få flyttet en helligdag.

Når vi nu kan læse, at Peterstrojkaen vil have en ny angriber, kan vi meget glæde bekendtgøre, at vi er på sagen.

(Tag jer i øvrigt ikke af, at det er Kell, der svarer på vegne af Ole Sportschef. Ole har nok travlt. Mens Kell tager sig af spin-delen, skal der jo lige pakkes en Kia Seed med støvler og sår'n, så tæppetisser 2.0 kan komme af sted mod Århus).

Mojn. Eller Mojn Ole. Hej. Arh fuck – vi kan ærligt talt ikke finde ud af det der hilsen-på-sønderjysk, og vi er ellers temmelig ferme udi sprog, hvis vi selv skal sige det.

Men lad nu det ligge. Når vi kontakter dig her på bagkanten af en påskeferie, som du forhåbentlig har nydt i fulde drag, handler det om business.

Sagen er, at vi heroppe i Århus som bekendt har verdens mest elskelige køter løbende rundt oppe i forreste geled, hvor han inzaghier løs, mens han samtidig opdrager på unge af både islandsk og bosnisk oprindelse. Sagen er også, at han desværre ikke bliver yngre, og derfor står vi inden for en overskuelig tid med en lille udfordring: Hvem fanden skal egentlig score vores mål?

Nede ved jer har I en lille hidsig satan, som vi rigtig godt kan li’. Mest fordi han netop er hidsig, men også fordi han kan lave mål. Og hov – hvor er det lige, vi har set den kombo før? Nemlig.

Derfor: Hvad siger du til, at vi får jeres tæppetisser – lad os kalde ham Kenneth F – og I får noget andet? Det mest frugtbare for et samarbejde vil næsten være, at du fremsætter et krav. Du skal vide, at det er ok at sætte overliggeren højt. Her i Vesterbro Hardcore AGF er vi vant til store armbevægelser, og vi minder i al beskedenhed om, at vi de facto ejer Mikkel Kirkeskov, hvilket burde vidne om vores indflydelse.

Vi kan også selv spille ud: Vi smider 20 eksklusive Dan T-badges i puljen – kvit og frit. Betragt dem som en bonus. Som det, der krydrer en handel mellem to parter, der respekterer hinanden.

Hvad siger du til sådan en lille sag, Ole?

Mvh. Vesterbro Hardcore AGF

SVAR:
Tak for jeres mail. Vi kan desværre ikke tilbyde en byttehandel som foreslået.
Vi håber, at I får en fortsat god sæson – I ligger jo godt til i forhold til ambitionerne om oprykning til Superligaen!

Mojn, Mojn!

Kell Haugaard
Kommunikations- og Marketingchef, SønderjyskElitesport A/S

2 kommentarer:

Laust sagde ...

godt forsøgt, Jesper. Kan du ikke skrive til Celtic og tilbyde dem nøgenbilleder af hende prinsessetypen, dronningemoderen eller Brian Laudrups kone mod en snap afhændelse af pub-dunken? Jeg er lyn-rap i Photoshop

Jesper sagde ...

Den kigger vi lige på ved lejlighed, Claude.
Men tag i øvrigt ikke fejl - Kenneth Køter skal nok komme. Anderledes kan jeg simpelthen ikke tolke Kells mail.