onsdag den 17. december 2008

Eriktionen - undervejs.

Pludselig var der stille. Ikke mere superliga, ikke flere festlige mandagskampe, ikke flere dage med længsel efter BPD træningsrapporter. Det er en hård og meget kold kalkun med sådan en omgang juleferie. Også i blogland. Så mens vi griber efter transferhalmstrå (Jørgensen?! Stor sort fyr set på Sidewalk med fyr med tilbageredt BSN hår?!), jamen hvad er da mere oplagt en noget seriøst gætværk angående Eriktionens muligheder?

En anden tråd har allerede taget hul på nogle af spørgsmålene og en af delkonklusionerne er at Jerrys Luciaoptog ikke har en fremtid under Skalde-Erik. Jeg er ikke helt sikker på at det bliver sådan. Jeg er mere pragmatisk i forhold til hvad man kunne kalde den startende Eriktion. Såfremt at man går ud fra at Erik spiller den super top moderne 4-2-3-1 opstilling (eller 4-3-3 og 4-5-1 for puritanere ) så tror jeg starteren ser sådan her ud

Steffen

Sorin/Krabbe - Kure - Howard - Lumb/Ulle

Kari - Lucy/Povlsen

White/Dioh J. Poulsen Graulund/Blicher

Nando

Jeg tror altså ikke at man skal afskrive Graulund i Eriiiks start 11. Han er så tilpas hårdtarbejdende at han vil kunne dække op for modstandernes venstreback. Samtidig kunne man også forestille sig en Jakob Poulsen ovre på højrekanten og så Dioh bagved som hængende, noget som Don Chuppito også har antydet tidligere.

Der er godt nok lang tid til den 1. marts.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ak ja, der er lang tid til marts, men knap så lang tid til februar, som også bliver en ganske god måned på fodboldfronten.

Ikke nok med at AGF tager på Erik Rasmussens første træningslejr, der garanteret vil blive dækket intensivt af lokalaviserne, så er det også måneden, hvor de unge skydere skal ud og vise fanerne ved Coppa Carnevale.

Det kan gå hen og blive et særdeles slagkraftigt hold - som i øvrigt vil blive fulgt tæt af samtlige storklubbers spejdere.

Jeg glæder mig til at se opstillingen med spillere som Høegh, Povlsen, Jackson, Kirkeskov, Brix, Sanel, Victor og så suppleret med for eksempel Lumb og Krabbe. De kommer til at brage igennem dernede.

Kalle sagde ...

Kirkeskov, så længe der også er ild i støvlene, ing.

Anonym sagde ...

Spørgsmålene hober sig jo op i denne spekulante og spændingsfyldte tid...

Er en startende Eriktion f.eks. en halv-slap?

Anyway, burde Gjessing ikke snige sig ind ved siden af vores islandske kriger, såfremt de bliver enige om kontraktforlængelsen?

Derudover, har vi så ikke set i de kampe grauhunden har fået i efteråret, at han ikke længere har samme hurtighed og derfor måske vil være, i bedste fald, en nødløsningen på fløjen?

Hvis Lumb dribler videre i udlandet er Ulle så god nok til at holde BSN fra et nyindkøb på pladsen?

Hvornår er Budtz på toppen igen og kan han reelt gøre sig gældende i kampen med vores fremadstormende (i karrieremæssig forstand forstås) midterforsvar Kure og Howard.

Endelig lyder de seneste bulletiner på, at Bennys knæ har det fint og bare skal genoptrænes i 4-6 uger, så er han klar - betyder det at konkurrencen på off. midt når hidtil usete højder med både Poulsen, Benny og Dioh, mens fløjspillere stadig er en truet race?

Find selv på flere spørgsmål - og kom også gerne med nogle svar inden jeg går i overload