mandag den 1. december 2008

Sandsynligheden for sejr...

... i aften mod OB er vel nærmest en statitisk umulighed. Alt taler imod at vi vinder den kamp - og dog.

En flimrende vision har meldt sig i tilstanden mellem døsig og midddagslur:

61. minutter spillet... SKRA*%+AAT... Kapidzic scorer... SKRA*%+AAT...Gjesing holder niveauet fra FCK-kampen SKRA*%+AAT... Kure sætter - igen - Fall skakmat...SKRA*%+AAT... Tyksak fløjter af...

6 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Det viser sig at være en decideret åbenbaring, der var tale om - en art drømmesyn sendt fra himlen.

Kæft en feeed skalp at få i bæltet, jeg tror mere og mere på potentialet i dette hold.

En sejr i Farum på mandag, og så er bolden for alvor spillet videre til Eriktionen, som vel nærmest skal slipper for at gennemføre en rejsning, men istedet må se sig presset til at holde gejsten oppe blikket stift rettet mod 4. pladsen!

Anonym sagde ...

Sexet sejr. Dejligt endelig at have de "berømte små marginaler", som Peter Graulund nævner i snart hvert et interview, på vores side.

I øvrigt kan det anbefales at treate sig selv med denne fine video, hvor Arek Onyszko fortæller om sine traumatiske oplevelser ved Nandos scoring til 2-1:

http://tv2sport.dk/node/22627

Anonym sagde ...

afrobeat nu!

Anonym sagde ...

Tænk engang at slå Brøndby, AaB, FCM, OB og FCN i samme halvsæson.

/solarex - der overhovedet ikke tager noget på forskud.

Anonym sagde ...

En flot og værdig afsked med den Ovelution, der, som en anden kæmpe, har rejst sig op over tribunerne og masterne på NRGI park og kastet sit barmhjertige lys ned over de århusianske fodboldgængere. En langsom men bestemt oprejsning, som først for alvor blev synlig, da den var forbi. Tak for alt, Ove P!

Derudover lugter det efterhånden mere og mere af Toto-cup til sommer!

Anonym sagde ...

Wu-hu, Toto Cup! Havde lige glemt denne stolte sommerturnering, fordi mit stålsatte blik var rettet mod 4. pladsen. Håber egentlig lidt på Toto'en nu. Det vil give os tid til at stoppe op og puste ud på trinnet lige under de store turneringer. Håber vi trækker Ljubljana og tager en grusom hævn!