mandag den 29. december 2008

Ny serie: NostalGF

Mens vinteren sender Danmark i fodbolddvale, varmer VHA dit frosne hjerte med et trip down memory lane.

Takket været et forbilledligt arbejde i scannerens lys fra en af vore flittige brugere, kan vi i den kommende tid præsentere billeder og tekst fra svundne tiders kampprogrammer.

Oh! Hvilken saglighed! Første indlæg er fra biddragyderens første tur på Stadion. Vi skriver 23. maj 1983 klokken 16.00.

(for at se kampprogrammet i størrelse stor: klik på play-ikonet og derefter på firkanten med de fire pile i nederste højre hjørne i billedet. Vi arbejder på at få en bedre opløsning på billederne.)



Bidragyderen knytter følgende kommentarer til diasshowet:

- Werder Bremens PUMA trøje, der får vores egen klassiker - Hummel med Statsanstalten - til at blegne. (Hvad blev der egentlig af de statsanstalter i New Public Management?)

- Den største i moderne tid, Henning Jensen, var skadet

- Morten Donnerups 'loose middle finger'

- EfBs træner var Jurgen Wahling, der senere, uden succes blev 'Mister' for de hvide, mens en anden kommende GF-træner, Lars Egebjerg, spiller i den hvide trøje.

- En ung Bjørn Kristensen er i holdopstillingen, mens Ole Kjær står på mål for gæsterne.

- AGF's foregående hjemmekamp var i øvrigt blevet tabt 0-1 til Køge foran 3 kilo på lægterne, mens vi vandt den pågældende kamp mod Esbjerg med 4-1 foran 3300 tilskuere.

Biddragyderen mener i øvrigt, at det Karsten Christensen, der er ved at tage et fandenvoldsk træk på forsiden, men er i tvivl. Anyone?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej det er nu Henning Jensen der er foreviget på forsiden. "skinken" ville have fyldt mere i billedet.

Morten

Kalle sagde ...

Det er en stærk serie det her! Woof indeed!

Hvad blev der er af Boye Duedahl?

Anonym sagde ...

Nostalgi plejer at betyde noget med at tingene var bedre i de gode gamle dage, Pianisme for at holde denne blogs udemærkede jargon.
Derfor gør det ondt at se tabellen i 1. division fra programmet i 83, jeg havde nostalgisk forestilling om at de hviiie altid lå i top 3 i de gode gamle dage.

Elles fed ide, glæder mig til de næste fra de værste gamle dage.