tirsdag den 23. februar 2010

Der var en, der var to, der var tre...

Så blev Poulsen sendt hjem fra La Manga for at blive tjekket for sin mærkelige skade. Til gengæld er Dan T. i bedring efter sit møde med nogle vandflasker.

Hvad bliver næste kapital i the neverending story of AGF og skader, man ikke troede fandtes?

Vi venter i spænding - kom bare an Eriktion!

6 kommentarer:

Andreas sagde ...

Højst besynderligt med de skader, men dagens nyheder er i det mindste opløftende: hvis jeg skulle vælge, ville jeg foretrække at have Dan T. 100% klar til sæsonstart og vente et par kampe med at få Jakob Poulsen tilbage.

På midtbanen har vi luksusproblemer en masse, mens midterforsvaret er lidt mere skrøbeligt på trods af det store udvalg. Gjesing kan jo ikke spille en halvleg uden at blive kylet ud, og Howard og Madsen må være lettere rustne. Dan Thomassen er nøglemanden.

Don Tapa sagde ...

Mon ikke næste kapitel bliver at Rune Johnny får tygget sin medister færdig og stanger 4 karantænedage ud til Gjesing for hans pre-season eskapader.

solarex sagde ...

Jeg forventer MJ's lysken springer ud i fuldt flor midt i kampen mod FCK og holder ham ude indtil næste sidste kamp dette forår.

Anti-jinx anvendt.

Frej sagde ...

I øvrigt bliver jeg lidt ramt når JP siger hellere nu end i maj....

øøøøøhhh NOT!

Vi skal sgu op i rækken NU så skide være med maj og VM.

Men det siger jo alt om hvor fokus er for JPs vedkommende. For H..... Lazio hvor gav i jer ikke på kommaerne så vi havde 22 mill og i havde en småskadet JP :-)

Men, men, men det kan jo bare være mig og jeg æder denne side i en printet version når JP har spillet et kanonforår og vi har 4. pladsen i hus til maj.

Jesper sagde ...

En lyske, der springer ud? Det lyder sgu alligevel lidt spændende.

Don Tapa sagde ...

Håber sgu ikke Rune Johnny kigger alt for godt med i de her opvarmningskampe. Jeg kan lige se øjnene hoppe ud af hans fede fjæs i Tom & Jerry-stil når han ser Graulund er blevet vist ud i Spanien. Mon ikke det kan få ham til at forlade slagtermester.dk for et øjeblik, google efter et kameramobil-klip fra Murcia og på den baggrund smide om sig med et par karantænedage som et led i korstoget mod Graulund.

Godt vi ikke møder FCM i en af de første kampe. Så havde der næppe været tvivl om karantænen fra DBUs match-fixende disciplinærudvalg..