onsdag den 10. februar 2010

Kaffe & kaffe

Langt de fleste af bloggens signaturer har deres ret faste gang på Kaffe & Vinyl. Fordi det er kvarterets bedste kaffe, og fordi det er kvarterets bedste kaffebar. Omtrent sådan er det.

Men minsandten om ikke vi nu er blevet udstyret med et alternativ, hvis man skulle være på afveje helt nede omkring Enghave Plads. Boutique Lize og Ritz har fået en fætter, og det er hverken en beskidt kælder eller en proppet cocktailbar men rent faktisk en regulær kaffejoint med de velkendte bønner fra Risteriet, gratis credits i de meget klassiske spillemaskiner og en...afslappet indretning.

Kaffen er fin, spillemaskinerne holder dit afkom hen, mens du læser aviser, og så er der vist ikke så meget mere at sige om det. Jeg aner ikke, hvad stedet hedder, men du finder det sikkert også uden min hjælp.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu må i liiige. Det er en uklædelig forelskelse i det sted. Det er jo Viborg forklædt som kosmopolitanisme. Kunne de ikke bare hedde "Sort Kaffe"?. De kan jo ikke kende forskel på Max Roach og Pharoah Sanders om det så gjaldt deres liv. Genoptryk. Tsk, tsk.

Elsker jer ellers, og tak for tippet med det nye sted.

Kalle sagde ...

Ha ha! Sådan Anonym. Kort, koncist og kontant. Og herligt med lidt JAZZ input, det sker så sjældent på disse kanter.

Mathias sagde ...

"det nye sted" er helt ok. Fik fin kaffe og croissant, der var godt fedtet.

Ikke som Emmerys (og dermed Sort Kaffes), der jo nærmest er et helt måltid mad.

Stemning so-so. Der skulle i øvrigt være fri netadgang - som jo er det, vi vil have. Os med MacBook.

Kalle sagde ...

...samtidigt er der dog noget fortænkt berlinerstemning over 'det nye sted'. Lur mig om det ikke kommer til at hedde hedde Prenzlauer Berg eller Fridriechshain Cafe eller noget.

Mathias sagde ...

Det tror jeg faktisk, det gør...