mandag den 8. februar 2010

Halvvejs igennem opstarten..

...og hvad har vi lært indtil videre?

*At vores modstandere helst skal være fra 2. division hvis vi skal slå dem. Indtil videre er det blevet til en sejr over mit elskede Hobro og 2 uafgjorte mod henholdsvis Midtjylland og Århus Fremad. Og så lige gårsdagens nederlag til Esbjerg, et hold der er ved at udvikle sig til næsten Viborg agtigt kompleks for denne signatur. Bare synet af ham der Jesper Lange giver lange, ja endog rigtigt lange løg.

*At vores allesammens marmeladehjelm Mikkel Kirkeskov har spillet i 3 ud af 4 kampe. Tvivler stærkt på at han er førstevalg til venstrebacken, men at Erik spiller ham, må være et signal om han ikke er farligt langt væk pladsen. Såfremt ifald der ikke opstår den ønskede filipino-love-connection på holdet. Tro på det Mikkel!

*At Stephane Petersao er en reel tilgang. Graulund kalder ham vores næste landsholdsspiller. Uden at have trænet og/eller spillet med ham, så vil jeg ikke umiddelbart gå så langt, andet end blot at konstatere at han er en spillertype som der altid SKAL være plads til og at jeg er endog meget fortrøstningsfuld.

*At Høeghen også har fået en del spilletid. Dioh har været syg, hvilket han iøvrigt tit synes at være i vinteroptakten, men hvad nu hvis der er mange skader, bliver det her så sæsonen hvor Høeghen får mere spilletid og sågar et *gisp* gennembrud?

*At træningskampe egentlig nok ikke siger så meget om spillerne og holdets virkelige form. Men som når man nu er glad for de hvide, så er der alligevel en slags vægt i disse kampe. Selvom Erik og holdet måske ser det store billede og vil være klar til sæsonstart, så vil den almene fan og manden på gaden (det' nemlig sådan nogle streetvise banditter som undertegnede) også have sejre. Så hvis du læser med Erik, så skal Hønefoss altså køres ud på røv og albuer på La Manga i slutningen af februar.

1 kommentar:

Mathias sagde ...

Vi bliver så glade for Mikkel. Money well spent!