tirsdag den 16. februar 2010

Værsgo Erik - her er din midtbane

Kære Eriktion,

VHA's brugere tilhører eliten - også når man lige skal strikke en midtbane sammen til et forår, der dufter dejligt af Europa.

Og ja, vi ved jo godt, at der bliver drønet rigeligt rundt med havetraktoren på Fredensvang, at de forventelige skader begynder at indtræffe og alt det andet, der rimer på AGF. Så med forbehold for at hver og en er skadet til sæsonpremieren er her en midtbane til dig.

48 % af svimlende 43 procent siger:

Benny - Martin - Kasper - Jacob


Du må så gerne skifte KP ud med Jerry Da Luz. Det må man nemlig gerne i fodbold. Skifte ud altså.

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Den her post er et fint eksempel på, hvordan man fuldstændig kan pacificere sine læsere.

Rigtig mange har sikkert tænkt 'den her artikel er sgu spændende - den vil jeg da lige kommentere'. Men så er de kommet til afsnittet med '48 % af svimlende 43 procent siger', og så er det, der bliver stille.

For sidder du ikke også bare stadig og regner og regner for at være sikker på, at det ikke er dig, der er blevet sindssyg? Føler du også, du har glemt al den matematik, du lærte i gymnasiet?

For hvordan er det nu, man finder de 48% af 43%, og hvor mange mennesker er det egentlig? Rundt regnet? Jeg er helt rundt på gulvet, men jeg ved, at der sidder et matematisk geni derinde bag skærmen et sted, der har fuldstændig fod på det. Svarene kommer formentlig i en senere opfølgende artikel. Sådan plejer det at være...

Kim Næst' År sagde ...

@Andreas: Vi holder øje med dig og din undergravende virksomhed. Er du en af de der MTAC'ere, der benytter sig af lyssky metoder?

Kan du ikke greje hvad 43% af 48% er du virkelig ikke skarp nok til denne side.

Og nej, der skulle selvfølgelig ikke have stået 48% af 43 stemmer.

/admin