torsdag den 16. juni 2011

Brian Steens norske sviptur

Både medier og AGF-fans er efterhånden så sultne efter transfernyt, at der opstår historier ud af stort set ingenting. Så derfor var det lidt af en lækkerbidsken, at en ualmindelig vågen norsk journalist spottede Brian Steen på ståpladserne i Haugesund under de lokale drenges kamp mod Viking for et par dage siden.

Af en eller anden grund blev historien med det samme vinklet i retning af den tidligere serbiske u21-angriber Nikola Djurdic, der selv hoppede i med begge ben og begyndte at udspørge holdkammeraten Jacob Sørensen om AGF og den danske superliga.

Omtrent lige så interessant er det imidlertid, at Viking i denne sæson råder over ingen ringere end midtbanespilleren King Osei Gyan, som var tæt på at blive AGF'er i det seneste transfervindue. Han kom ikke på banen i Haugesund, men det forhindrer jo ikke Brian Steen i at rejse op for at snakke med King for at holde linjen varm til midtbanetalentet.

Men hvorfor skulle Brian Steen bruge tid på en defensiv midtbanespiller, når vi er ude efter en angriber og en kantspiller? Tja, godt spørgsmål. Måske fordi Kasper Povlsen er væk til vinter, og King Gyan på det tidspunkt rykker teltpælene op og overtager hans plads i Århus? Hvem ved?

7 kommentarer:

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Som BSN siger til Tipsbladet er der mange interessante spillere som har kontraktudløb til vinter i Norge, nogle af dem diskuteres her:

http://www.gf-forum.dk/index.php?page=Thread&postID=39138#post39138

Andreas Mikkelsen sagde ...

Det lader til, at mtac.nu er stedet man skal være for tiden, hvis man enten går sindsygt meget op i fagforeningspolitik eller hotte transferrygter.

Jeg er marginalt mere til sidstnævnte kategori, så jeg opsnappede i dag både Duncan- og Rieks-rygterne.

Rieks lyder ligesom Beckmann-historien dyr, og de er i det hele taget meget let sammenlignelige. De er begge kantspillere, de har begge haft debut på landsholdet, de er begge havnet i en liga, der ikke ligefrem booster ens landsholdskandidatur - og så har de kontrakter, der løber i endnu 1-2 år.

Den store fordel ved Rieks er i mine øjne, at han er yngre end Beckmann, mens Beckmann, som jeg forstår det, er mere fleksibel og kan spille tre forskellige pladser.

Det bliver saftsusemig spændende at følge med i, om der er hold i nogen af rygterne. Rieks eller Beckmann kombineret med en Duncan-lignende forstærkning ville jo være et drømmescenarie, spørger man mig...

jens sagde ...

Nu siger du Rieks. Så siger jeg, prøv den engelske version. Synes det ligger smerteligt tæt på det der ord for noget med at tage en chance.

Kan umiddelbart kun se én, og dét en slags stand-in figur for en pensioneret Graulund fra dét Esbjerghold, som ku ha et strejf af interesse på et Aarhushold som skal ligge og kæmpe om Chl pladser om knap 2 sæsoner. Der må man tænke Langesigtet.

Nah du, skønt sin Lyngbyske baggrrund, synes jeg Mikkel Beckmann vil noget andet end denne til tider lidt lade Rieks. Se blot hans signaturbeklædningsdel, rullekraven. Den og han er lige så pålidelig som en malerforretning på Amagerbrogade når det kommer til at levere en indsats. Funny som i sjovt at der tilsyneladende er så få der ved hvad Mikkel ka med en bold. Han ka altså rigtigt meget, hvis jeg skal gå i detaljer med det.

Måske det er nemmere at tage decideret stilling til indkøb hvis man laver nogle knaldtilbud. Simple pakkeløsninger, to for en 10'er. Det ku være:

Beckmann og Bechmann
Beckmann og Nordstrand
Rieks og Djurdic

Osv, ved ikke hvad der ellers rører sig.

Mathias sagde ...

Jens, du er for vild.

Kalle sagde ...

Jens....

Jeg tager en portion Nordstrand og Beckmann og jeg vil godt ha dem pakket ind. Det er til en gave.

jens sagde ...

Kalle, jeg er med. Skriver du et kort ?

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Sørg lige for at få en kvittering med - dels så der ikke kommer nogen fra Randers og kalder urent trav (høhø) og dels så man kan få varen ombyttet, hvis den skulle blive defekt indenfor garantiperioden...