tirsdag den 21. juni 2011

Ciao Dan T...

Så er den nyeste og nu gamle røde baron (TM) frisat til la dolce vita et sted i Norditalien. Eller det er et stort måske, for den taktiske megahjerne, som er Dan T, har endnu ikke fundet sig en ny klub.

Herfra skal lyde et stort arrivederci og tak for alt. Tak for turen ned og turen op. Og tak for at du beviste, at selvom man har været barndomsspiller et sted, så er det altid ikke der ens hjerte bor.

6 kommentarer:

Andreasfrb sagde ...

Så nu har jeg slet ikke noget som helst at bruge mine to Dan-badge til, efter at jeg hulkende smed dem af min eastpack sidste år.

Blev den badge indsamling nogensinde til noget?

Tilgengæld vil jeg gerne smide mit bud på en ny klub indover :

Hellas Verona!

Jep Preben & Martin L gamle hustler klub, de ligger oppe i norditalien og er lige rykket op i Serie B, oveni det har de en rimelig vild fankultur som fru.Wiki har lidt om :
http://en.wikipedia.org/wiki/Hellas_Verona_F.C.

Farvel Dante

/Andreas

Andreas Mikkelsen sagde ...

'...jeg skal ikke ud og skabe en karriere og bygge noget op, siger Dan Thomassen, men fastslår dog, at det fortsat skal være fuldtidsfodbold'.

Det er en lille smule trist, at en af vores mest løntunge spillere i en alder af 30 år flytter til et andet land uden at have en klub på hånden med ambitionen om stadig at kunne skrabe lidt penge sammen for at møde op på daglig basis i en Serie C-klub.

Men oprigtigt held og lykke, Dan.

Set fra klubbens side er det her til gengæld en sjældent god nyhed. Der bliver pludselig frigivet omkring 2 mio. om året til lige præcis den forsvarsspiller, Peter Sørensen har brug for.

Om det så er Atle Roar Haaland eller ej, så kan det blive en markant forstærkning af holdet - måske endda til en lidt billigere pris. Slet ikke dårligt.

Kalle sagde ...

Tim Parks har også skrevet en bog om holdet fra Verona. Det var dengang en ung Martin Laursen slog sine folder der. Anbefalet læsning.

@Mikkelsen

Hvad siger vi egentlig til Atle ROAR!!! Håland? Jeg husker ham som ok, men ganske langsom. En rigtig OB type.

I en ønskeverden så hentede vi Michael Jacobsen hjem fra Andalusien, på den anden side så kan jeg godt forstå hvis han vil blive boende dernede.

Jesper sagde ...

Således defineres den gode ROAR! af en OB-insider:
"Dygtig og klog spiller, men ikke længere så hurtig og lidt for tit skadet. Men han er god til at organisere, er stærk med bolden og bundsympatisk. Uden skader er han rigtig god."
Konklusionen på en
selektiv læsning: "Dygtig og klog la-la-la-la-la-la god til at organisere, Messi-boldbehandling og flink."
Jeg stemmer for.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Jeg er helt klart FOR.

Jeg har mine meget alvorlige tvivl om hele ideen med Peter Sørensens 'konkurrencedygtige' koncept, som han blev ansat til at føre ud i livet, hvilket har medført en kæmpe interesse for spillere over 33 år, som bare kan levere fra dag 1. Men lige i det her tilfælde synes jeg helt klart om ideeen.

Vi har brug for to egenskaber ved den kommende midterforsvarer: han skal kunne føre/spille bolden fremad, og han skal kunne dirigere et forsvar. Og der bliver det vel ikke så meget bedre i superligaen lige nu end med Atle Roar Håland. Eventyret kommer nok kun til at vare et par år, men så står Jens Jønsson jo også klar med nogle af de samme egenskaber :-)

Hvis vi henter Håland, så håber jeg ved gud bare det er slut med gamle mænd. Ingen Helstad, tak. Eller for den sags skyld andre spillere over 30 år.

Vi har brug for den kantspiller, der også kan score mål inde i feltet, og det er efter min mening, det eneste vi skal gå efter. Det kunne meget vel være Beckmann, men det kunne også være et spændende norsk navn, som vi ikke kender endnu. Måske den slags bliver lidt lettere, når Håland snart flytter ind i vores midterforsvar...

jens sagde ...

Arh. Atle Inge Haaland. Ham vinder man højst sølv med. Det er vist bevist. Jeg er personligt lidt loren ved det. Synes ganske enkelt der er nok af de der kræfter, som de unge kan læne sig op ad.

Men jeg har ganske enkelt ikke andre bud i skuffen. Er egentlig osse ved af synes godt om hvis vi blir trakteret med transferbomber, her de næste par uger. Dem ingen havde kaldt. Pludseligt opståede muligheder af den karakter man bare ikke ka sige nej til. A la Nando. A la Jakob Pauvsen. Og deslige.

Og Dan, bona sera. Tak for én grappa.