tirsdag den 14. juni 2011

Fællessang med Ove P.

Mens vi ikke helt ved, hvad vi skal mene om krifa-debatten, er her noget aldeles harmløst. Og dog, ved nærmere eftertanke.

Vi kan ikke fortælle, hvordan vi er kommet i besiddelse af denne video, men du bliver nødt til at se den. Det er første første og eneste gang, du ser Ove Pedersen og Satin-Tommy synge i samme kor på en ornli' syg klassiker.

Det er Esther Brohus, der synger for, og det hele blev optaget i Forum Horsens.
Take it away.

7 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Ja det er tydeligvis ikke hyldeblomst saft, der har været i glasset!

Andreas Mikkelsen sagde ...

Efterhånden er der nogle ting, der begynder at falde på plads omkring signing'en af Jeremiah White.

Ove Pedersen er åbenbart selv mere infiltreret i et radikalt kristent miljø, end jeg har været opmærksom på tidligere, hvilket til dels forklarer hans forkærlighed for White.

Ove P.'s salige smil under vækkelsesmødet her har sikkert også kunnet nydes under hans sjælfulde samtaler med White om deres fælles kærlighed til Herren.

Det er rart endelig at finde en del af svaret på, hvorfor den talentløse hurtigløber skulle omkring Århus før hans missionsrejse til den arabiske verden...

Tore sagde ...

De kan så passende joine op med vores nye sponsorer:

http://www.youtube.com/watch?v=f2iup2Z44KE&feature=related

Kalle sagde ...

Stærke lidt-pinsekirke agtige scener fra Tommys 40 års jubilæum.

@Andreas. Det var dog et usædvanligt bidsk angreb på Jeremiah White. Hvor kommer den vrede fra?

Andreas Mikkelsen sagde ...

@Kalleman Jeg siger primært to ting om White i mit indlæg:

- at han er en hurtigløber
- at han er talentløs

Hvilke(t) af de to udsagn er du uenig i? Er det forkert, at han kunne løbe hurtigt på sine gode dage?

Desuden husker jeg et rigtig flot langskudsmål fra Youtube fra hans tid i den næstbedste franske række. Det vil jeg sent glemme.

Hvis jeg virkede vred, så var det ikke ment sådan. Fred være med ham. Jeg blev bare så lettet, da han rejste videre sammen med en lang række andre elendige Ove P.-indkøb.

I mine mørkere stunder overvejer jeg nogle gange, om Ove P. helt bevidst overdyngede os med udgifter til elendige spillere, før han vendte tilbage til sit drømmejob som manager for Esbjerg.

Men det er jo en helt anden historie...

Kalle sagde ...

Aja. Det var nok at det blev sagt i en sætning, som et udbrud, du ved "DEN TALENTLØSE HURTIGLØBER!".

Hvilket er sandt, men et voldsomt statement, ikke desto mindre.

Tror egentlig at jeg mener at du bør finde en mildere (Claus Steinlein) brille frem når du vurderer Ovelutionen. Han var trods alt med til at fremelske en syg flok young guns.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Jeg tror især Ove og hans Ovelution bør have kredit for at have skubbet nogle forandringer igang på de indre linjer i klubben. Kulturelle ændringer om man så må sige.

Måske fremelskede han også noget talent, men primært var han vel heldig at være i klubben, mens den ret enestående 88-årgang voksede sig til seniorspillere.

I den lidt triste afdeling lader det pt. til, at guldårgangen efterhånden kun består af Michael Lumb, der også er ved at gå i glemslen, mens Kasper Povlsen fra årgang '89 holder en smule liv i the young guns. Det var ikke lige det, jeg havde sat næsen op efter, da de begyndte at pible frem for nogle år siden.