søndag den 21. august 2011

3 ting fra dagens kamp

*Jerry Lucena er stadig ikke højreback. Er Odonkor?

*Casper Sloth, asså, det kan godt være han er stjernen på u/20 holdet, når vi møder stormagter som...Nordirlands unge stjerner. Men når han møder Superligaens mellemvare, så er det ikke helt så prangende. Vi elsker dig Slothy og det skal nok komme. Men idag var en mager omgang (mayn)

*Uden at man sådan skal ha en FIFA prolicens, så har man i de sidste 2 kampe kunne se at der er store problemer med midtbanen. Vi tillader modstanderholdet mere skydeplads end en 14-årig knægt i Tivoli Friheden. Eller noget.

10 kommentarer:

Jesper sagde ...

Lipracis. Der opstår et veritabelt ingenmandsland mellem forsvar og midtbane. Eller det gør der så ikke, for det er der, de andre løber og tager tilløb til langskud i læssevis. Mod Silkeborg var det nu værre - Jesper Bech fik så meget plads at man skulle tro, han var smurt ind i Tømrers fækalier - og det var ved at koste os et 8-1 nederlag. I dag var ikke så grum, men for dælen, hvor var de tæt på et par gange.

Don Tapa sagde ...

Præcis. Og så er Graulund ikke manden hvis vi vil spille med en enkelt angriber. Han udfylder ganske enkelt ikke rollen som spilstation. Det er tid til at tage nogle tunge beslutninger om hvordan vi skal spille fremover. Hvis det er som i dag gætter jeg på at Graulund relativt hurtigt bliver sorteper.

Imens Peterstrojkaen går i tænkeboks kan BSN lige tage skjorten med det integrerede slips på og finde os en højreback.

Kalle sagde ...

+ At Peter Sørensen tydeligvis har lyttet og tilføjet en tweed-blazer til sin garderobe

+ At Peter Sørensen tydeligvis kører noget omvendt psykologi. Pletfrit siger du? Virkelig Peter?! Så vi den samme kamp. Mystik.

Laust sagde ...

Smæk Hjalte i en kørestol og placer ham 15 meter foran feltet. Det vil skabe mere ravage for modstanderne end vores nuværende opstilling.
add-on: Islændingen bliver stor en dag.

Andreasfrb sagde ...

Hvad skete der egentlig med tweed-blazeren i pausen?

Peter S kom ihvertfald ud i en knap så tweed-agtig Randers-blazer efter pausen.

RaffBone sagde ...

@Andreas:
Det regnede katte og hunde i starten af 2. halvleg. Sådan en helt ny gang tweed skulle ikke udsættes for det.

Ceres sagde ...

"Jerry Lucena er stadig ikke højreback. Er Odonkor?" - spørges der ...

Nej, Odonkor er ikke højre back som sådan (selv om han før har spillet pladsen), men han har de defensive kvaliteter og kan overspurte selv den hurtigste wing i Superligaen og dermed gøre Lucenas arbejde væsentligt nemmere.
.

Anonym sagde ...

Vi elsker dans og god musik
Og Jeeeerry Lucena

Han koster mål i hver en kamp
Jeeeeery Lucena!

Kalle sagde ...

@Ceres

Det var faktisk på grund af din kommentar i en anden tråd at jeg spurgte. For de må vel gå og gruble lidt over den højre back position.

Og hvis man tænker bondelogik...Odonkor historien må have et eller andet på sig og hvis de tænker kantspiller, og PS ÆLSKER overlappende backs, så kunne det måske være i en sådan konstellation Odonkor kommer ind.

Det er endog meget hypotetisk, men man har lov at tænke højt.

Søren G sagde ...

Forslag til ny højre back: http://bit.ly/oalR1b