fredag den 26. august 2011

Brian Sting: Mesteren af spin og røgslør

Troede I virkelig på den peruvianske røverhistorie om Loppen?

Nå, velkommen til Oliver. Island/Peru ... what's the difference.



18 kommentarer:

Kalle sagde ...

Bemærk at jeg HELE TIDEN har fundet denne historie lidt spøjs. Bry-Bry er på ferie ved Titicaca med ungerne, bliver passet op af en indiansk udseende herre ved et stadion og herfra går de peruvianske aviser amok.

Hvorom alting er... The Sting spiller Kong Høne og...handler, nej, han venter! Tag den inkatyper! Brian kom efter jeres guld (kæder) og velstrikkede manufaktur. Og sådan fortsætter verdensorden sin egen triste gænge.

Kalle sagde ...

Ok. Det var måske ikke helt sådan at det hang sammen. Snarere var The Sting klog og pruttede. Sådan gør man derovre.

Utrolige vandrør man har sig derovre. Iøvrigt.

Mathias sagde ...

Skøre vandrør. Jeg siger efterhånden tommel ned, som sagen udvikler sig. Gi' mig en habil back og alt er godt.

Krogh sagde ...

Den ukendte/kendte tysker inden onsdag please. Tror at en inkakriger får det alt for svært på Fredensvang. Alt for få lamaer - og alt for mange spytslikkere.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Hey, hvorfor alle de tomler ned, pludselig? Jeg har allerede regnet hans næste overgangssum ind i min personlige GF masterplan for den kommende femårs-periode, så det går sgu ikke at begynde at tvivle nu, bare fordi de peruvianske aviser nu får behov for at vinkle lidt nyt.

Jeg håber hårdt på Lars Jacobsen i løbet af næste uge, og at Raul stille og roligt tjekker ind til oktober. Så har han et par måneder til at vænne sig til Graulunds støvler, før han lægger dem endeligt til side henover julen.

Jeg får svært ved at kapere det, hvis Ruidiaz havner i Udinese eller Schalke, mens vi sidder her med nedadvendte tommelfingre og Søren Berg at klynge vores medaljehåb op på.

TifosoTom sagde ...

Ingen tommel ned herfra! The Sting har været ude at se på andet end islandske sweatre og »Súrir hrútspungar«. Det finder jeg helt okay! At det så har udviklet sig til et loppecirkus er en anden sag!!!!

Horekim sagde ...

Knægten har meget at lære endnu! F.eks. har har han endnu ikke luret, at vi kører med midterskilning i GF. Til gengæld sidder garnet knivskarpt i nakken!

GF Karma sagde ...

Midterskilning... Jeg prøver og prøver.. - Men det gør efterhånden ondt helt derned, hvor hjernen sku' sidde.
Måske fordi jeg kun har et par milllllimeters hårlængde.

Ceres sagde ...

Bare rolig... Bryan Sting har ikke trukket brodden til sig endnu, men er klar til at tage det sidste stik.
.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Nu går det så for alvor løs! Raul har åbenbart taget flyet lige efter Brian Steens, og er nu i smilets by for at skrive under på en kontrakt.

Hængemuler, drop det. Fyren har sgu droppet halvdelen af Europa for at prøve livet på Terp Skovvej af. Den regnede jeg ikke med for et par dage siden.

Mathias sagde ...

Jeg var nok også mest træt af de modstridende meldinger. Eksotisk nu. Og erotisk. I surrender.

Tranlampen sagde ...

Brian Steeng har fået sin panfløjtelærer La Pulga med hjem. Og ikke nok med det. Da han nu alligevel var på de kanter, har han øvet lidt ny musik på fløjten, og vil sammen med Shakira og de gendannede GF Girls give den en gang Waka Waka til næste hjemmekamp.

Laust sagde ...

Da jeg vandrede ved Titicaca-søens bredder sidst, var året, da vi sidst var i nærheden af et mesterskab, var det ikke for ham-hvis-navn-vi-ikke-nævner-medmindre-vi-laver-grafitti-på-McKluuds. Personligt sagde jeg yessir til alt, inkaernes merchandise-franchise falbød, og Bryan Sting bette do the same. Uanfægtet Loppens kvaliteter og pris, sætter hele denne affære helt nye standarder for moderskibets gøren og laden vis-a-vis megalomani og eksotiske drømme. Hvis galehusligaen fandtes endnu, var vi klart foran på point. Fuck, jeg elsker den her klub

Kalle sagde ...

@Laust

Nu siger du 'året hvor vi sidst var tæt på mesterskabet', men i min bog har vi været det hvert år siden 1986.

jens sagde ...

Med Raul
vinder vi guld.

Dette transferlystspil har simpelthen så endeløst mange folk på rollelisten. Min sufflør er gået hjem. Ved ikke hvad jeg længere skal sige.

Mathias sagde ...

Med Loppen
Går vi amokken.

Don Tapa sagde ...

Med Ruidiaz
Får vi ekstra meget ....

Hvis der altså kommer noget ud af den der fling
Med Brian Sting

Lur mig (!) om ikke EBs sportsredaktion kommer på banen med en "Aarhus vil danse Pulga" efter at have suget deres daglige morgensnaps.

jens sagde ...

Hæhr hæhr til Pulga.

Der til backen der hentes
ham Lars

Så til sultne mænd
Dame blir til fars

Bryan brug
din insteengt

Og din altiplano
til maestroplano
vil blive simpelthengt
hengt