mandag den 8. august 2011

Bjæf! Bjæf!

- Jeg synes, at jeg har overskud, men jeg bliver jo taget ud hver gang. Så er det ikke så nemt. Jeg skal åbenbart bruge krudtet i løbet af 45 eller 60 minutter. Men så må jeg jo gøre det, siger Graulund til spn.dk.

Og resten her.

5 kommentarer:

Jesper sagde ...

Fårk, det er træls at være voksenlæring. Så har man jo ikke tid til at lave indlæg til bloggen, men må se sig slået af virkeligheden.

Har ellers gået og brygget på nogle tanker om Køterens sæsonstart. Her gik man og troede, at Langemanden var købt ind for at supplere Graulund på toppen, men hver gang, Larsen kommer ind, går Graulund ud.

Hvad sker der for det? Tja, Vovsen har jo ikke rigtig fået scoret, og Vulkanen spiller jo egentlig fint. Men han har lissom heller ikke vist tegn på at nå op på et to-cifret antal scoringer i år, så hvorfor ikke prøve de to gamle (og gode!) sammen hist og her?

Jeg er glad for Larsen, men jeg elsker Graulund, og jeg håber sgu, han kommer i gang. Og jeg håber sgu også, at han og Peterstrojkaen ikke lige udvikler en beef. Det gijer vi ikke.

Kalle sagde ...

Åhh...Graulund har ikke haft den skarpeste sæsonstart. Det kan være det er pigesurheden han skal indhente det på.

Det og så en af de der vanvidstacklinger.

Jesper sagde ...

Nope - skarpheden er ikke helt på plads, men det vidner da om mangel på tillid, at han ikke får lov at få noget op at køre med den Lange (som man siger).

Så vidt jeg husker, havde han en sæson, hvor han ikke scorede i noget, der ligner syv runder, før han i amok. Det kommer, mayn - men vis ham lige lidt respekt. Lige nu går alt ud på at gi' guldkalven en sutter, og det er da lidt synd.

Jeg stemmer også for en Kevin Retur-albue for at få pulsen op. Det kan måske også vække Lucy.

Kalle sagde ...

Intet kan vække Lucy, intet! Ikke engang en omgang Distortion en sommernat på stenbroen med åbne vinduer.

Du har dog ret i det med Guldkalven. Det er blot et par måneder siden der skulle rejses en statue for El Perro og det er glemt nu.

Laust sagde ...

Den hund har den længste snor, "Vi med Hund"s samlede redaktion nogensinde har hørt om. Sku ham på håret, bistre amigos, og erkend: Gravhunden vil atter glamme. Dixi