onsdag den 24. august 2011

Tænk hvis vi vandt i Lotto... (den skeptiske version)

Det estimerede og i journalistkredse højt respekterede fodboldwebsite bold.dk, hævder at vi er endog meget tæt på Raul Ruidiazz. Først brokkede spillerens agent sig over den peruvianske klub. De var nogle døgenigte som ikke var til at handle med. Nu, blot kort tid senere, viser det sig at det var de slet ikke. Næ, Universitario de Deportes' presidente mente, at man var sågar rigtigt tæt på en handel der sikrede AGF 70% af spilleren til den nette sum af 4,5 millioner. Og så var den skid ligesom slået.

Men hvem er dette uslebne peruvianske inkaguld egentlig? En ung uprøvet spiller fra den peruvianske liga, med 4 landskampe, suspekt udseende youtube videoer og med agenter der hedder Shanks, Shucks og Ninmar Akcan. Virkelig? Seriøst? Har vi (eller Bricks eller Ceres) virkelig 4,5 millioner at skyde efter Ruidiaz? For real?

Hmmmm. Ikke overbevist. Havde det været Championship eller Football Manager, så var det noget andet. Men der skal satme sælges nogle Store Klaus, for at hente pengene hjem, hvis Ruidiaz viser sig at være den nye Danilo.

5 kommentarer:

Jonas sagde ...

Antyder du dermed, at Danilo ikke var en succes?

Kalle sagde ...

Antydning? Nej, jeg vil mene at det er et faktum.

Anonym sagde ...

men... men... på MTAC er de jo overbeviste om, at han er 100 mio værd om to år!

Ceres sagde ...

Jeg gentager lige, så alle er med... Der er tale om en kontrakt på 5 år og ikke de 2 år der nævnes... Det vil jo heller ikke give nogen form for mening at betale over 4 mio. kr. for en ung udenlandsk spiller, der også først lige skal falde til i fremmede omgivelser, men som skal sælges stort set med det samme.... Det rimer naturligvis ikke, så det bliver en kontrakt der gælder 5 år.

Ceres sagde ...

Jeg må lige rette mine tidligere kommentar og sige, at udgangspunktet var en kontrakt på 5 år... det kan muligvis nu være forhandlet ned til minimum 3 år... men ikke mindre end det.