onsdag den 24. august 2011

Tænk hvis vi vandt i Lotto...















Mens mange af os lå og drømte om Åh! Donkor!, og troede at han ville blive vinduets helt store kanin i hatten, så  har Brian Steen åbenbart benyttet natten til endnu mere eksotiske forhandlinger.

Han er ifølge diverse mellemamerikanske aviser og hjemmesider rejst til Lima for at snuppe Perus mest eftertragtede fodboldspiller for næsen af OB, FCK, Villarreal, Athletico Madrid, Twente og mange andre små og store klubber. Det er noget med 4,5 mio. kroner, 30%-klausul til hans peruvianske klub, nogle århusianske købmænd osv.

Kort sagt: den vildeste lottokupon der nogensinde er handlet i Østjylland. Og i det her tilfælde er 'lottokupon' ikke benyttet som det skældsord, som det ellers har udviklet sig til henover de seneste transfervinduer. Lotto har altid være nervepirrende, og selvom risikoen for fiasko er enorm, så handler det jo bare om at fokusere på de 40 mio., som ligger og venter forude.

Mit eneste problem i den her sammenhæng er, at vi åbenbart ser ud til kun at få to år til at sælge ham videre. Så skal han altså hverken blive skadet eller bruge et halvt år til vænne sine 167 cm til de nordiske forsvarsspillere og deres glidende tacklinger. Men mon ikke Perus Messi kan håndtere den udfordring?

Han skal kort sagt bare slå Berg af holdet i en rasende fart og bevise, at han kan score endnu flere mål end landmanden. Go Raul! Go!

23 kommentarer:

Kalle sagde ...

Ifølge det altid sandfærdige Wikipedia har Raul Ruidiaz haft svært ved at komme på holdet derovre. Rygterne om et svært forbrug af Mate og solsikkekerner, kan jeg dog ikke verificere.

Og hvorfor kalder de ham Brian Steeng?

Andreas Mikkelsen sagde ...

Har I da for helvede ikke en redaktion, der kan tjekke, om to af jeres journalister sidder og skriver den samme artikel?

Hold kæft, hvor er I bare det nye mtac.nu! OG det nye AGFFAN! Ikke styr på en skid.

Af et gratis site at være er I fandeme ikke pengene værd...

Andreas Mikkelsen sagde ...

I øvrigt forstår jeg godt kritikernes skepsis. Men det beroliger mig i den grad, at alle de andre klubber (der jo også passer rigtig godt på pengene i disse tider) også er fyr og flamme efter fyren her.

Brian Steeng har jo åbenbart også været ovre for at se ham, og blev helt eksalteret, da han i en (1!) kamp både tryllede og scorede. Han er måske ikke bare den nye Danilo men endnu mere den nye Tomek. Og guderne skal vide, at jeg var vild med Tomek!

Kalle sagde ...

Nej. Og specielt ikke når man ovre hos agffan.dk sidder og skriver om vores involvering med peruvianske teknikker. Det lyder unægtelig noget mere engagerende....

http://agffan.dk/2011/08/24/agf-kaedes-sammen-med-peruvianske-teknikker/

Hvad er det for teknikker? Og involverer de panfløjte?

Mathias sagde ...

Peruvianske teknikker henviser til den særlige fingernemhed, som folk fra Lima og omegn benytter sig af, når de skal pille kødet af et marsvin.

Som det vil være de fleste bekendt, er lige netop dét pelsdyr en yndet spise i Rudiaz' hjemland.

Hvilket leder mig hen til, at Brian Steeng måske skal lade et par håndfulde af de lådne indgå i handlen. Som en gestus.

Ceres sagde ...

Der er tale om en kontrakt på 5 år og ikke de 2 år der nævnes... Det vil jo heller ikke give nogen form for mening at betale over 4 mio. kr. for en ung udenlandsk spiller, der også først lige skal falde til i fremmede omgivelser, men som skal sælges stort set med det samme.... Det rimer naturligvis ikke, så det bliver en kontrakt der gælder 5 år.

Kalle sagde ...

Tak Ceres! Med al den Ruidiaz hysteri, er det dejligt med nogle kølige facts.

Ceres sagde ...

Jeg må lige rette mine "kølge" facts og sige at udgangspunktet var en kontrakt på 5 år... det kan muligvis være forhandlet ned til minimum 3 år... men ikke mindre end det.

Mads sagde ...

Bryan Sting, det er fandme rock'n roll. Ikke underligt den lille purk er så interesseret i at komme til AGF Aarhaus de Dinamarca

http://www.oleole.es/news/frame/41812367/Problemas_en_la_tranferecia_de_Raul_Ruidiaz_al_futbol_danes

Christo sagde ...

Han er lille og kan drible og har spillet et par landskampe langt syd for Viby J = Den nye Josta Dladla!

Søren G sagde ...

Det er sgu svedigt at smide 900 mio. dollars (!) efter en spiller man har set i en cachaca-brandert i 4.000 meters højde. Stik den, arabiske emirater...

Don Tapa sagde ...

Hvis Bryan Sting siger han er 900 mio dollars værd så er det sådan. Men ja 4,5 milliard er rimelig dyrt.

Denne blog efterspurgte i øvrigt noget flamboyance (hedder det dét?) for ikke så længe siden. Youse gotz it, yo! Ville være skamfuldt hvis man så ikke vil lege når Bryan Sting tager bowler-hatten på og, med en inciterende panfløjte-version af De Hvi'e fra Fredensvang, lokker andesbjergenes Alexis Sanchez til at suge i den århusianske mate.

Raul, Amigo! El pueblo está contigo!

Nu håber jeg bare vi handler ren soliditet til højre back.

Don Tapa sagde ...

Kom lige i tanke om at Alexis Sanchez jo selv er Andesbjergenes Alexis Sanchez. Min bad.

Kalle sagde ...

Har du suget bong Don Tapita? Du er helt rundt og køre i Andeskædens geografi.

Nuvel, Peru siger ja, BSN siger mnjaaa, men ikke nu. Lets call the whole thing off.

Og apropos flamboyante profiler, vi havde Gjesing og vi kunne ikke håndtere ham.

Kalle sagde ...

Raul skal først lige fyre den af i Copa Libertadores, ESEEE!

Citat: Bryan Sting i samtale med Juan Scovbye

Don Tapa sagde ...

Juan Scowbylandez siger også at han overhørte Bryan Sting råbe ÅH!DONKORRR! i en rus af højdesyge og steg på flyet til Dornberg-Bielefeld.

That's what dreams are made of, ese. Under alle omstændigheder smukt at det blev hvid silly season igen i år.

I Gjesssing-sagaen synes jeg hans seneste Tourettes-eskapader i Hobro vidner om at problemet er han ikke helt kan håndtere sig selv.

Mathias sagde ...

Kaldte du lige Jens for en bøsserøv der, Tapa?

Steffan sagde ...

Perus Messi, eller den nye Danilo?! Måske mest af alt en dansk version af Bebe historien fra det der Mantjæster Junitæd..
Noget tyder på BSN er ved at købe katten i sækken.. Men gad vide om katten i dette tilfælde ikke kun danser tango, men også spiller fodbold?! (Hvis der overhovedet er en kat i den sæk han åbenbart er ved at smide 4,5 mio afsted efter?)

Andreas Mikkelsen sagde ...

Hey Steffan, hvor har det fra, at han er ved at købe katten i sækken?

Det sidste jeg hørte var, at ham her Messi-fyren er den nye Messi. Nu begynder du at snakke om katte i sække. Har du en kilde?

Angående Gjesing. Seriøst, var han flamboyant? Er det det der kors på armen, du tænker på, Kalle?

Kalle sagde ...

Gjesing...hvor skal jeg starte?

Vores allesammens Mubas, han kunne så meget med en bold. Der var det svedige garn, venskabet med de skidte knægte, tatoveringerne og overbevisningen om at i næste kamp, der ville han ramme storformen. Håb og skuffelse, det er hvad livet er gjort af.

Perus Messi, jeg vender også tomlen ned. For nu.

Don Tapa sagde ...

"svedige garn, venskabet med de skidte knægte, tatoveringerne og overbevisningen om at i næste kamp, der ville han ramme storformen."

De der detaljer kan Ruijazz vel hurtigt få krydset af på sin tjekliste. Og mon ikke også han kan levere et intenst Maricón! hvis han bliver presset.

Indrøm nu. Vi trænger til en spiller "som der kan udløse sindssyg eufori i Århus". Som eriktionen ville have udtrykt det.

Kalle sagde ...

Jamen, de der 4.5 millioner pesetas kan altså også bruges til nogle mere relevante ting...

...og her må jeg henvise til nogle af de konkrete problemstilinger AGF fans bøvler med. Herunder:

- retfærdighed for tisse-Anette70! (imod Moderne Fodbold)

- de syge ølpriser

- folk der står op (hvor de ikke må!) (imod Fodbold!)

- unges kostvaner

Og meget mere konkret og relevant (og sprængfarligt). ----> http://agffodbold.dk/news.asp?id=9162

Don Tapa sagde ...

Givet. Men jeg er ikke sikker på at BSN's 'venner af huset' er klar på at investere i de nævnte emner. Ved
ikke hvor meget videresalgspotentiale der er i tisse-anette og vederphølner.