fredag den 5. august 2011

Fra os til dig

Der har været lidt stille her på bloggen den sidste uges tid, men sådan er det, når vi arbejder med store ting i kulissen. Det der begyndte som en strøtanke førte nemlig meget mere med sig, end vi havde forestillet os.

Vi har brainstormet, været til udviklingsmøder, konsulteret byens skarpeste web-hoveder, tænkt os mere om, snakket med grafikere og AD'ere, besluttet os for at arbejde sammen med Supertusch og endelig slået hul på sparegrisen for at kunne give dig ...
denne hjemmeside. 

Selv tak.

8 kommentarer:

bendejo sagde ...

Fremragende.

mabee sagde ...

Og jeg citerer direkte fra den første kommentator på mtac
"Har de brugt æang tid på det? Jeg synes jo egenligt det er super BSN ikke går ud og bruger penge vi ikke har til at hente en panikløsning. At tiden går vidner om is i blodet & BSN ikke tager detr første og bedste der dropper forbi - Keep it up BSN"
- smukt, ikke?

Jesper sagde ...

Detfandmejorden. Det er sgu da også svært at følge med i det hele på en gang.

Jesper sagde ...

Is i blodet? Det lyder decideret farligt.

Søren HC sagde ...

Smukt og også lidt foruroligende, at BSN ikke har fået mere plads. Jeg mener, manden har jo god smag i skjorter. I øvrigt: lukker siden ned, når Lars Jacobsen er signet til den højre back...?

Mathias sagde ...

Jeg kan bekræfte, at vi har brugt ocenaer af tid på siden. Alene det at fra Brian til at stå stille så længe .... manner...

Mathias sagde ...

Fra = få

Kalle sagde ...

Hellere is i blodet end blod i isen. Det er decideret klamt. Når det sker fra tid til anden.