mandag den 25. juni 2012

FC J Dila Gori

Gori! Vi knepper jeres kælllinger! Hvis der er nogen. Og hvis de ikke er alt for traumatiserede over den krig, der landede bomber i jeres by fornylig. I så fald, knepper vi dem ikke, men hilser belevent med et lille kip med den danske fane (Aabyhøj 187) eller et lille løft på og med six-pencen.

Nuvel, vores kommende AWAY byder ikke bare på en stensikker og halvpinlig 1-1 kamp, men også på en tur til Stalins fødeby, og en by der så sent som 2008 blev invaderet af den russiske hær. Yikes.

Samtidigt kan Dila Gori byde på en fanbase, som ikke bare består af 28 personer, men som også narrer fjenden i Vorbasse Krigshavn med kærlighed til såvel Skittles som Alicia Keys. Hvem er de her mennesker? Og er det bare denne signaturs armhår der rejser sig ved tanken om en aften arm-i-arm med en georgisk Alicia Keys fan, altimens man kvæles i Skittles?

EDIT: Kampen er flyttet til Tblisi, så når overnatningen hos familien Devdariani er krydset af, tager vi på udflugt til Gori. Det ville være dumt andet, når nu man er på de kanter.







5 kommentarer:

Søren G sagde ...

Beklager, men her kommer et lidt langt - men informativt - indlæg. Det er et (hæderligt) oversat kampreferat fra FC Dillers seneste testkamp mod enten "Sarajevo" eller Maribor fra klubbens Facebook-side. Enjoy...


"Godt," den første testmatchi

Den 22. juni det "gode" i den første fase af præ-sæsonen venlig på mødet i den bosniske "Sarajevo" i den slovenske by Maribor imod.
Mødet startede 30 minutter for sent på grund af de frygtelige trafikpropper om morgenen den østrigske avtobaneb lidt sent.

Mødet begyndte med et minuts stilhed. Teams og tilskuere betalt en hyldest til mindet om Mr. Shengelia. Det var kulsort ude samklaurebit morgen.

Vi kan ikke sige, at dommeren brigaden imsaja dårligt generelt, men når det 10. minut, 101% straffespark i Sarajevo har indgået, og med denne episode Vatsadze vist et rødt kort, spillet er helt ødelagt. Men "Godt," begyndte jeg. Mens 10 personer forblev på banen, bestræbelser på mindst 3 Vatsadze mål situationer for øjeblikket. De episoder var gamosarchevi bechvaiasa og mennesker, som modstanderens keeper, to klare mål, gemte Sarajevo.

Vatsadze efter udvisningen af ​​holdet har uklebda angreb. Kvirkvelia - Gurian - Iluridze samsvliani kombination af sidstnævnte er en keeper her på venstre adilovich og overbevisende spillet.

På trods af fordelene ved den første halvdel af den nominelle værter Tal sheuteviat har ikke farlig.

Den 2. halvdel af holdet katsnakluli træt. Med løftet om det første spil, "Godt," Jeg var i stand til at opretholde et højt tempo spil. Flere førende spillere og trænere har ændret sig, det er Gori befrielse rækkevidde. Især svært for centret midtbanen, hvor flere unge spillere prøver gorelta hoveder.

Det første mål var en klar overtrædelse af bosnielta bestået. Elbow til Emir obutsam chastskho George Oniani kraftigt, at sidstnævnte blev bragt til hospitalet efter kampen, næse og gautqda.

Daghlilobam sent til spillet og scorede en række af sine mindretal. Hasardspil ringe, og rystet i 2 på hinanden følgende foretaget mål.

I morgen har jeg gaibrdzola. Kakhelishvili sajaromi motseles, så dommeren ikke forhindre udnævnelsen af ​​de 11 metrianis. Skift til den nyligt barbadzem straf.

Den første fase starter fra League of Sarajevo og den bosniske klub har en venskabskamp holdt op til 6. Dette var det første møde om morgenen for 2 1 uge efter flere belastninger, og med den eksperimentelle sammensætning.

- Konventioner er at have et team af internationale kampe og mesterskabet i den optimale form af møder - siger holdets træner, David SHALAMBERIDZE - coaches for kampe er den bedste måde at se vores holds positive og negative sider at arbejde med dem for at forbedre, til at udføre nogle eksperimenter og afprøve forskellige taktikker ordninger i vores spilleres evner. Jeg kan ikke sige, at jeg er tilfreds med dagens kamp, ​​men de belastninger i baggrunden, "Good" modtaget, denne gang jeg virkelig ikke forvente mere. I det 10. minut Vatsadze gadzevebam haft en indvirkning på holdet. Dog er det stadig bruges til fordel for trænere og teamets evne til at kontrollere katsnaklulis version af spillet.

Testmatchs efter "Good Morning" den 24. juni til at foretage en eksperimentel komposition.


Tryk på service af formiddagen

Molotov sagde ...

Fra en af hjemstavnssiderne forlyder det nu, at Dyp i Dyrups har meldt sig som kampsponsor til den 19. juli med reklamesloganet Dyp Dila i Gori.
Og at udekampen spilles i Tblisi, så man også kan muntre sig med lidt gamle Stalinminder. Et lucky punch af en lodtrækning.

Anonym sagde ...

Kampen er flyttet til

http://wikitravel.org/en/Tbilisi

I følge moderskibet

Ka-Bang sagde ...

Tak for kampreferat og efterretninger. Ganske ildevarslende at deres unge spillere prøver goreltahoveder. Det kan blive svært at hamle op med.

Anonym sagde ...

Første lille bud på Europa League sangen :-)

ref: Omkvæet fra Three Lions on the shirt

Den kommer hjem
Den kommer hjem
Den kommer,
Pokalen kommer hjem

A - G -F på brystet
Pokalen den skal rystes
Femten år er gået
Det har vi skam forstået

A - G - F på brystet
Pokalen den skal rystes
Vi så det alle komme
For vor’ tid er langt fra omme

Den kommer hjem
Den kommer hjem
Den kommer,
Pokalen kommer hjem

http://www.youtube.com/watch?v=rvk1c_lsLEs&feature=related