fredag den 1. juni 2012

Tulleberge: En slags hyldest

Midt i en hæsblæsende sæsonafslutning med to nederlag i træk, Drømmen Om Europa og en bid speltpizza overså vi helt et karrierestop.

De fleste vil nok mene, at det ikke gør ondt på samme måde som da Tom Christensen, Navid Dayyani og Niels Kristensen takkede af i utide, men alligevel smerter det sgu lidt, når skader, skader og flere skader stopper manden bag et af de bedste AGF-mål nogensinde:



Og - som en højt skattet bruger af nærværende blog bemærker - så var det ikke Tulleberges eneste vigtige aftryk i GF-trøjen:

"... Målet i Haderslev i foråret 2007, der gav en 1-0 sejr over Sønderjyske, der var vital i forhold til oprykning. Sejren gjorde, at Sønderjyske blev overhalet på andenpladsen efter, at AGF havde ligget nr 6 i 1. division ved vinterpausen."

Grenå -> AGF -> Reggina -> Hearts -> Rot-Weiss Oberhausen og så ikke mere:


"Det er selvfølgelig ikke nemt, men jeg har prøvet at vende det til noget positivt, for det er ikke mange drenge, der har prøvet at spille i fire forskellige lande, og trods det at jeg ikke har spillet så mange kampe på højt niveau, så har jeg trods alt formået at score Årets Mål i Danmark, jeg har spillet i Serie A, i den bedste række i Skotland og i den andenbedste række i Tyskland, mens jeg også har spillet mod nogle af de bedste i verden. Så jeg prøver at tænke på, at det har været fantastisk at opleve det og prøver at sætte skaderne lidt i baggrunden," siger Mike til Kanalsport.

Bloggen kipper for en arbejdshest, der ikke var født med et gudsbenådet talent, men alligevel fortjener sin plads i bøgerne.

Og nu vi er ved det, så skal du læse denne fine artikel om Tullbergs tid i udlandet.



5 kommentarer:

Kalle sagde ...

Ååh, Guldtulleberge - Frederiksberg elsker dig. Og din sindige kæreste.

mabee sagde ...

Nemlig VHA - en fortjent hyldest til den grenåske knokler, der på sin egen stilfærdige måde turde fortælle en anden end glimmerversionen. Tak!

Søren den 3. sagde ...

Det der mål er sådan et 'man kan huske hvor man var' øjeblik, tak Mike T

Søren G sagde ...

Mubas også færdig :-(

Anonym sagde ...

Mon Tulle har engageret landmanden Berg som personlig coach så glad, han er for landet og de sindige vestjyder?