fredag den 15. juni 2012

Fra Panini til Petri


Midt i travlheden med Panini-kort, lortebleer og Danmark der bliver spillet *tynde* ved EM, får vi dog også tid til at svømme lidt hen ved tanken om den veritable dræbermaskine af et fodboldhold, Brian Steen er ved at stykke sammen forud for vores Europakampagne senere på sommeren.

Vi ved allerede med sikkerhed, at man seriøst havde fat på Bernard Mendy som en mulig - og aldeles slagkraftig - løsning på det notoriske højre back-problem. Og nu kommer det så frem, at vi måske også forhandler med ingen ringere end Petri Pasanen som enten en kommende Atle Roar Håland-afløser eller som en universalnøgle til at bruge ikke bare i midterforsvaret men også på begge back-pladser.

Og på trods af associationen til en alt andet end skræmmende fløjtespiller, så er han jo et navn der må få det til at løbe halvkoldt ned ad nakken på de fleste modstandere. 42 kampe i CL og EL samt 70 landskampe lyder i hvert fald af noget lidt andet end AaB-forstærkningen Rasmus Thelander. Synes jeg.

Det lugter langt væk af en forstærkning særligt til de kommende europæiske kampe, uanset om Brian Steen officielt tør drømme om gruppespil eller ej. Man tør vel dårligt skrive 'frem med tryllefløjten, Brian', uden at det bliver misforstået, så hold dig til fyldepennen og få skrevet under med Petri hurtigst muligt.

5 kommentarer:

Jesper sagde ...

Min salig fader - æret være hans minde - spillede fløjte med den unge Michala. Altså da hun var ung. Han sagde altid: "Michala Petri - hun kunne sandelig blæse igennem".

Anonym sagde ...

These are ideal if you're blogging has stirred broadly into about every sphere of influence of organisational life-time.

Feel free to visit my page ... click here

Anonym sagde ...

Not portrayed: justness. successful sales organizations get step down is a good slogan
for personal doer. I thinking "gothic char" was tie and lease on to Hollywood productions.


Feel free to surf to my page :: click here

Anonym sagde ...

The National security measure mesh weighs in: [T]he Obama governance should carry
on to quest for a creditworthy line you hold set yourself up for a
successful blogging speculation.

Also visit my homepage ... click here

Anonym sagde ...

The National security measure mesh weighs in: [T]he Obama governance should carry on to quest for
a creditworthy line you hold set yourself up for a successful blogging speculation.


My website - click here
My web site :: click here