onsdag den 13. juni 2012

I troede vi var døde og borte...

...og det er vi til dels også. Minus det med død. Away from the office, hedder det vist også. Havde vi haft frit valg på alle hylder, var vi taget på drengetur til Thailand med Jönsson, Krabben og Kure, men frit valg er for tosser, VHA hylder den sure pligt og de tidlige morgener.

"Men hvis ikke de er i Thailand med the boyz, hvad laver de så på Stenbroen?" tænker du. Og nu skal du høre:

- Drømmer om at det bliver et af de irske hold der bliver trukket op af hatten, når der er Europa eventyr igen. Det er ikke fordi at vi vil starte en bife med fodboldfans i hverken Baku eller Lodz, men Dublin i juli, få det til at ske Fru Fortuna.

- Læser tunge fodboldbøger. Pt. er der startet med David Goldblatts "The Ball is round - A global history of football". En ordentlig moppedreng på 900 + sider. Det er tung akademisk læsning, men de beundrende blikke vi får i toget når den bliver hevet frem, er det hele værd.

- Nærmer sig slutningen og fuld plade i EURO Panini 2012 hæftet. Et hæfte som er blevet skoset groft af de halvstuderede røvere ovre på Atlas Magasin. Det er en kastet handske som vi fra VHA's side vælger at ignorere, mens vi med øjne store som thekopper, lader os overvælde af Anatoliy Tymosjuks forbavsende blanding af afbleget/ikke afbleget hår. Det er rigtig kunst, typer fra Atlas Magasin, det er i sandhed rigtig kunst. I parentes bemærket, så mangler VHA's ivrigste samler kun mærkerne: 7, 41, 107, 130 og 342 og han har, eftersigende, sygeligt fede byttere.

- Der er også noget EM i tv. Men lyden af Faxe/ham der som kommenterer håndbold og som er folkelig på den der fesne facon/Heidi Frederikke driver op til flere fra Stenbroen til vanvid. På den der vanvittige måde, ikke på den der rare måde, hvor man vil kramme og sårn.

4 kommentarer:

BPD sagde ...

Må vist lige rette jeres informationer.
Krabbe er ikke i Thailand med de unge drenge. Han er i Vegas med bl.a. Stephphphan P

Anonym sagde ...

Kalle. Man kan jo spørge sig selv om den der samlermani, ikke mere er et udtryk for peter pan syndrom, end fodboldinteresse.

Kalle sagde ...

@BPD

Min sensationshunger bliver udstillet, når der kommer en mand med facts. Må med skam melde at jeg ikke aner som helst om truppens sommerferieplaner.

@Anonym

Det ene udelukker vel ikke det andet?

BPD sagde ...

Måske kunne det være en ide til en mindre reportage-serie så? I bedste EB-stil at undersøge hvad vores GF-drenge laver i ferien?

Ironi kan dog forekomme i ovenstående afsnit