mandag den 25. juni 2012

Live kugler

(14:58) Vores udsendte har snart ikke flere dukater på taletidskortet, så ham slipper vi her. Tak fordi du læste med. Der kommer - lige om et øjeblik - en post, hvor du kan få flere betragtninger om Dila Gori.

(14:56) Jan C. ser ikke alt for tilfreds ud. Han har været i Georgien.

(14:54) Dila Gori har en kroatisk målmand. Resten er georgiere. Vi er allerede lidt smålune på Kakhaber Aladashvili. 

(14:51) Diller-drengene blev nummer 5 i den hjemlige liga og vandt pokalen. Der er plads til 5000 tilskuere. Vores udsendte forholder sig skeptisk til en away.

(14:49) "Det si'r Gori." En tur til Georgien. Hillemænd! Book allerede nu VIP-billetter til rundtur med Davit og Drengene.

(14:47) AGF-FC DILA GORI 

(14:45) St. Johnston vs. Eskisehrurspor. Øv.

(14:44) Videoton vs. Slovan Bratislava

(14:42) Lidt tekniske problemer i kontrolrummet har gjort at denne opdatering desværre ikke er landet hos jer. Hele listen over første runde er her

(14:40) Vores udsendte melder, at lodtrækningen går i gang til 2. runde. Der kan være utroligt meget chokolade i sådan en goodiebag fra Nestlé. 

(14:24) Stemningen er intens i Nyon. 

(14:20) Lodtrækning til første runde forbi. Nu sker det snart. Vores udsendte melder, at Jan Christensen piller nervøst ved sine underklæder. Paddy Powers that is.

(14:15) Der er ind i mellem knas på forbindelsen til Nyon. Vi beklager eventuelle udfald.


(14:12) Bum! 

(14:10) Og så var den her! Vores ønskeklub Bangor City Fc fra Wales skal møde Zimbru Chisinau fra Moldova. Vores mand på stedet henviser til stigende beruselse. Chisinau har forresten sin egen lufthavn, hvilket gør denne signatur fortøstningsfuld.

(14:08) NSI fra Færøerne skal møde Differdange 03 fra Luxembourg. Tror jeg har set en Differdange i en butik på Vesterbro engang.

(14:04) Vores drømmedate med Bohemians skal ikke fuckes up af en tur til det nordlige Island. Denne signatur har været på ønskeøen og kan melde om særdeles ufavorable priser på alkohol.

(14:00) MTK Budapest v FK Seneca

(13:58) De 2 irske hold vi håbede på skal begge starte ud på Island. Spændende. Og så er der Mura v Baku, som lyder knapt så spændende. Og så skal FC Twente møde Santa Coloma fra Andorra. Vores mand på stedet sms'er: "Syg Nestle goodiebag".

(13:52) og her er de første opdateringer fra vores mand på stedet: "har lige fået en Nestle goodiebag. Og der er blevet famlet et par kugler frem af Heselshwerdt. Første runde: Kalmar v Cliftonville, Bohemians v Thor, St. Patricks v IBV, Olimpia v Jeunesse Esch". Ikke lige hvad vi havde regnet med. Jeunesse d'Esch har vi tidligere mødt dog. Farlige Luxemburgere.

(13:47) VHA's akkreditering til begivenheden er iøvrigt skaffet ved at skrive til fame_accreditations@uefa.ch. Seriøst, det er der man henvender sig.

(13:44) Vores udsendtes fokus på Tomasson tilstedeværelse har kastet ham ud i en eksistentiel krise, skal man holde øjnene på Katten fra Køge eller kuglerne i skålene. Det lader til at det er det første han har valgt. Derfor er vi lige nu ikke i stand til at rapportere præcist om hvordan det står til med drømmematchen mellem Bohemians Dublin v Bangor City. En match som VHA er yderst interesserede i.

(13:38) Mørke kræfter er på spil og vores udsendte har lige SMS'et "Tomasson er her! Tomasson er her!". Desuden kan det nu afsløres at manden der håndtere vores kugle hedder Michael Heselschwerdt. Håber ikke at det er ham der fucker med drømmen.

(13:34) UEFA fucker med drømmen. Vi var blevet lovet live-stream fra denne monumentale begivenhed og vi sad med kriblen-krablen i aftrækkerfingeren, hvorefter UEFA erstatter deres reklame for livestreaming af lodtrækningen med en nyhed om Bursaspor. Vi styrer os frem i blinde her, folkens.

(13:28) Spændingen stiger i Nyon. Vores udsendte melder om en sindrig håndtering af kuglerne, som tages fra forskellige skåle og mixes i en tredje skål. Vi fatter det heller ikke. 

(13:24) UEFA havde lovet at der ville blive livestreamet fra klokken 13 CET, men har nu skubbet tidspunktet til 13:30 CET. Spændende bliver det at se hvilke fodboldkoryfæer der skal håndtere kuglerne. Krydsede fingre for hhv. Zbigniew Boniek og Enzo Scifo.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

http://www.agffodbold.dk/agf-fodbold/nyhedsarkiv/2012/juni/foelg-el-lodtraekningen/

Moderskibet linker ... håber serveren kan klare presset ....

Lars Eriksen sagde ...

Hvad med lidt støn-for-støn tennis reportage fra SW19 i mellemtiden? Den der Stosur v Navarro kamp, ser tasty ud ...

Anonym sagde ...

Nu må I satme lige være lidt præcise i jeres rapporter!
Jeg troede, det var legenden Tomas Ingi Tomasson!

Katten fra Køge? Føj.

Kalle sagde ...

@Anonym

Vi er også skuffede, men det går altsammen meget hurtigt det her, som en 5 års fødselsdag, hvor man bare flår papiret af pakkerne.

Morten Pape sagde ...

Jeg håber vi får et billede af Goodie baggen, når hele det er overstået!

Søren sagde ...

Amsterdam the aim

Søren G sagde ...

Fc Diller. Så skal der scoutes, Brian Kniv!!!

Søren G sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kalle sagde ...

Fuck, FC J Diller George. Pisseskuffende.

Kalle sagde ...

Nå. Fly til Tblisi og så i lejet bil til Gori. Hvad står sådan en omgang mon i?

Puskas sagde ...

Georgia on my mind

Søren 3. sagde ...

knap 4k km, enten gennem polen/Ukraine eller spritfærgen til Letland og turen ned gennem Rusland, svært valg

Anonym sagde ...

hvornår spiller vi ude???? dato???

Andreasfrb sagde ...

Ca 3100 t/r til Tblisi og en bil kan ikke være dyr dernede.

Bonusinfo det er Stalins fødeby

Diller-away!

Jaller sagde ...

Det er jo bare en lille køretur på 3702 km fra Terp Skovvej. Det kan (i følge google maps) snildt klares på 46 timer.