tirsdag den 21. august 2007

Garra Dembele

Lyder jo umiddelbart som en fin spiller. Sparker fint med venstrebenet, er stor og fysisk og har et (overraskende) godt touch (for en stor mand). Samtidigt er han en ung fyr med videresalgspotentiale, etc. Alt dette er naturligvis helt fint.

Dog er jeg personligt lidt loren ved hans fritidsbeskæftigelser. Blev i en ung alder suspenderet i Auxerre, hvor han samtidigt også mistede kørekortet. Hvad gik det ud på? Og så samtidigt hans lettere omtumlede omgang med en amerikansk turist i Italien. Ikke ligefrem voldsomt tillidsvækkende, til trods for at han ikke blev dømt.

Kan man godt ansætte en dygtig fodboldspiller med en tvivlsom personlighed?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Altså hvis vi skal være fordømmende (og det er jo netop hvad nettet er til), kunne vi jo tage fat i den kvindelige amerikanske turist. Vi ved vist alle sammen godt hvordan den slags teer sig. Især når de er ude at rejse. Mage til slotty tøser skal man lede længe efter ;-)

Andreas sagde ...

Det eneste der gør mig en anelse forbeholden er Ove P.'s lidt vaklende holdning til, om det nu også er den 'rigtige måde' at gøre det på - sådan at hyre en spiller, man ikke i forvejen har haft i kikkerten.

Og det virker da også en smule overrumplende, at man pludselig står med en tidligere fransk u-landsholdsangriber, der kvit og frit kan skrive under på en langtidskontrakt med AGF. Det er vel ikke lige sådan at komme på ungdomslandsholdet som angriber i Frankrig, og det må være svært for Ove P. og Brian Steen at sige 'tak, men nej tak'.

Dembele er dog ikke nogen kæmpe angriber. Hans styrke skulle bl.a. være god fysik og springkraft, men med sine 182 cm vil han ikke kunne udgøre det for en reel Ove P.-targetmand. Til gengæld ligner han en type, der faktisk ville kunne agere både den ene og den anden type angriber, alt efter om Graulund eller Tullberg sidder over. Det virker som et scooooop.