tirsdag den 28. august 2007

Velkommen...

Der er en passionsvand + gris med brød på Grill Isted Grill til VHA-kernen, hvis vi ikke inden vinduet smækker i med et brag har denne her prettyboy tilknyttet truppen. Tulle for Morten. Det er vel fornuftigt, hvis han holder sig laaaangt væk fra skader.

11 kommentarer:

Andreas sagde ...

Nu er jeg nødt til at blive meget direkte: ved du noget, eller vil du bare gerne have os med på Isted Grill?

Og hvordan er det med Skoubo - hvor længe har han været skadesfri, og spiller han i sin klub p.t.? Og har vi de mange, mange mio., som han efter sigende skulle hæve i årsløn?

Kalle sagde ...

Jeg har haft den fornemmelse i maven længe, at Skoubo ville komme. TIl klubben.

På den anden side så drømte jeg også at vi ville leje Ailton for et par nætter siden. Så deeeeet.

Jesper sagde ...

En ting er at holde sig væk fra skaderne, noget andet er damerne. Han er efter sigende en damernes ven af Guds nåde, og det er fint nok. Men han skal holde nallerne fra Greulunds, Perssons og de andres fruer - se hvor galt det er gået i Brøndby. Så deeeeet.

Jesper sagde ...

Greulund er bare en smart måde at skrive Graulund på, så Morten "Big Man" S. ikke kan finde ham og hans daaam.

Kalle sagde ...

Er Greulunds daaaam ikke nede syd fra grænsen forresten?

De har en god tradition for gode damer dernede, fra Heidi, til hende fra Tokyo Hotel (bækkendask-trommehvirvel).

Hvor gammel er Skoubo egentlig efterhånden? Skal han ikke snart til at slå sig ned med noget golf og den slags? Ellers er jeg sikker på at der er nogle af Jerrys MySpace bekendtskaber som nok er klar på at "hamre nogle bajer".

Anonym sagde ...

Han er gul og han hæver løn. Det lyder som et perfekt match!

Jeg håber på Skoubo. Men efter Mathias har sat flæsk og passion på højkant håber jeg lidt mindre.

Håber de indføjer i kontrakten, at han skal holde sig fra Oves da'm! Så vi ikke med at måtte sige Adjø Smørhår nok en gang..

Mathias sagde ...

@Andreas: Jeg ved ingenting. Synes bare det er så sjældent klacken er sammen på Isted Grill. Men rygterne siver fra det betændte rygtemiljø... Vi får se.

Og så er jeg overordentlig glad for, at Kalle også er til Tokio Hotel og det kvindelige islæt. En klar kandidat til Årets Boogienavn (som i tvprogrammet, ikke dansen). Mums. Det er ren passionsvand.

Mht. Graulund: Jeg ved ikke, hvem han kærester med, efter at det ikke længere er Andrea Rudolph. Så er det ligesom ikke så ugebladsinteressant mere vel...

Kalle sagde ...

Don Chupito, man skal ikke nævne flæsket fra Grill Isted Grill for mange gange før du bliver helt, øh, sprød i sværen, hva?

Skoubo er helt ding dong dynamo med mig. Forfølger feltet ser således ud:

Dioh W
Emil Thor
Paulinho

Dioh er klart en dygtig spiller, 22 år og relativt uortodoks. Spørgsmålet er bare om vi ikke allerede har noget mere slagkraftig *black magic*(host!) i Rasmus Salifu.

Emil Thor er en hurtig lille angriber som ikke slog til med det samme oppe i Halmstad. Faktisk var det vist først i hans anden sæson deroppe at han begyndte at finde målet. Jeg husker en artikel med ham hvor de snakkede om at bruge tid på at spille ham "rigtigt". Ligner en mand som ikke slår igennem med det samme.

Paulinho er det mest sikre kort af de 3, men har ærlig talt ikke det mest imponerende målsnit. det er noget med et mål hver 2 1/2 kamp sådan cirkus. Det er sådan noget som Budtz 4 EVA fra MTAC og undertegnede kigger på når der signes.

Karl si'r: Kom så med Skoubo!

Kalle sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mathias sagde ...

Gunnar bliver det i hvert fald ikke:

http://www.bold.dk/nyt/?vis=72913

Kalle sagde ...

Mig og Mr. Tern fra MTAC havde også konstateret at "når han nu en gang var blevet vejet og fundet for let, så er han nok ikke bedre" og at vi "ikke gider flere svenskere eller islændinge".