mandag den 27. august 2007

Ove P. - nu med endnu mere humor.

For noget tid siden udtalte vores tænderskærende og neglebidende darling af en cheftræner, at forklaringen på, at Peter Sand ikke var i truppen, var at han var blevet så nervøs forud for sit Superliga-"comeback", at han havde fået en mindre skade.

Altså en ren psykosomatisk ting.

At den gode mand fra Thyregod vel sagtens kan erstatte en spritstiv Anden næste gang denne skal blamere sig på Train, vidner endnu et guldkorn fra Mr. Wanted om. Denne gang forklarer Ove til Jyllands Posten, hvorfor Gulliver Gudebjerg Guld Tullborg græd som en pisket efter hans (Tullborgs altså) sandsynlige afskedskamp mod Lyngby:

»Han græd, fordi han sparkede på stolpen,« forklarede cheftræner Ove Pedersen og henviste til en situation i anden halvleg, da Tullberg ramte stolpen med et fladt hug

Han er uforlignelig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, Ove er en morsom mand !! Meeeeeen... Mon ikke "Iron Mike Gulliver Gudebjerg Guld Tullborg" bare i virkeligheden er blevet FOR vant til at score når det gælder, og derfor kom vend-på-en-tallerken-og-derefter-desværre-stolpe-ud-skuddet, som et overvældende følelsesmæssigt slag i ansigt på den ellers så træfsikre unge angrebskomet !?!

Neeeej ... Mon ikke bare Ovelutionen er begyndt ?!
May the force and his nails be with him !

Kalle sagde ...

For at citere Anden (på coke): det' en jydeting!