onsdag den 29. august 2007

Største køb nogensinde: Dioh Williams

I disse timer skulle der, ifølge hårdnakkede rygter, foregå forhandlinger mellem AGF og BK Häcken om et køb af den 22-årige liberianske magiker Dioh Williams.

Det er hensigten, at AGF brænder samtlige 7.5 mio. fra salget af Jern-Mike af, før de overhovedet er tikket ind på Windfeldts netbank.

Der er med andre ord tale om det suverænt største køb i klubbens mere end 100 år lange historie. Og hvilket spændende køb!

Williams ligner måske Snoop Dog, men han skulle ifølge kendere være noget hurtigere i bevægelserne, have et drønhårdt spark - og desuden være glimrende i hovedspillet, hvilket lover godt for konstellationen med Graulund.

Masser af opfølgning i de kommende timer, dage og uger garanteres.

12 kommentarer:

Mathias sagde ...

Og her: http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070829/STIFTEN/108291311/1273/STIFTEN

Han er et lægetjek fra at trække i den hvide bluse. Spændende at se ham i aktion på lørdag i Viborg.

VHA siger velkommen... og ikke et ord om gris og passionsvand.

Andreas sagde ...

Ingen flæskesteg?! Jeg tror nu heller ikke, jeg kommer til at tænke meget på ernæring de kommende dage, hvis Dioh W. virkelig står foran debut mod VFF på lørdag.

Han er noget nær min drøm af en signing. Ung, eksotisk og med MASSER af videresalgspotentiale. Jeg tror, han bliver en kæmpe succes, når først han vænner sig til spillestilen - og får nogle kilo på kroppen henover vinteren. Så har vi næsten et lille drømmelokum...

j-kid sagde ...

My Oh Dioh, you're killing me !

Kom så for satan Brian, kør så den liberiske dræberzilla hjem i stalden.

Jeg forbereder så småt jubelscener her på sofaen...

Anonym sagde ...

Den skulle være næsten god nok nu http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article662132.ab

Jeg er måske lidt skyld i at Mathias skal give flæsk og sodapops ang. Skoubo rygtet. Men det blev påstået at være pålideligt.

Men Skoubo var omvendt også mere skadet end Folle og har haft kroniske rygproblemer. Vi kan hente ham på leje afltale eller til jul ;)

Gravhunden har jo ikke mange mål i støvlerne mere.

Anonym sagde ...

Fra de lokale smudzig avisen http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/agf/article332379.ece

http://www.bt.dk/article/20070829/sport01/70829067/

Copy paste er en goe ting dér!
Så mangler vi bare den officielle, men mon ikke web BJ er gået i seng 8P

Bliver spænden om han kan lveve op til de uhyre forventninger der hurtigt kan komme til en spiller til 8-10 mill. Tulle bliver forhåbentligt hurtigt glemt pga. af vores nye Droogba.

Som Andreas tidligere har nævnt på GH har han stor erfaring i at billedanalysere spilleren.

Her ligner han en farlig klæppert/det store lokum, men med god og lækker Zuma teknik http://www.liberiansoccer.com/pLAYERSPAGES/Dioh%20Williams.htm

Dunken var også kun 1,86, men han var da også habil i luftrummet.

Jeg tror vi har vore Fyr og Bi kombi hte dynamic duo der smadrer en masse kasser ind!

Mathias sagde ...

Det gode ved den udmelding du her kommer med Ace, er at du dermed er selskrevet til at betale en 1/4 af buffetten på Istedgades fremmeste (og eneste) grillbar.

Nå, lad os se, om der sker noget inden fredag 23.59 (som om)
.
Ellers er der en dato klar for en lille gris og passionsvands gathering the 1657 way. Jeg har i øvrigt lige - igen -prøvesmagt menuen, og den er som altid en true hipster.

Kalle sagde ...

Spørgsmålet er om man skal op i dobbeltudgaven til 42 kr, der får man lige ekstra gris. Måske det er overkill dog.

Jeg ved stadig ikke om Dioh er det nye lokum, men en giftig herre, dèt er han! Tror også, som en lille bonus, at han har været involveret i noget kallibalik deroppe, med noget polis och sånt. Ellers var det måske Dulee J.

Anonym sagde ...

Jeg tør næsten ikke tage ordene i min mund. Men det kunne godt dufte lidt af en rigtig god signing. Pris og kvalitet hænger som oftest en hel del sammen.

Nu skal han bare med fra start på lørdag, alene for at skabe lidt ekstra pres/forvirring i viborgs bagerste kæder.

Kan ikke forestille mig at Viborg sender alle mand med frem, når AGF giver debut til en 10 millioners(svenske godt nok) mand i angrebet som de intet kender til. Tværtimod lyder beskeden fra Linderoth senior nok på lige at se tiden lidt an, og det er alt andet lige godt for de hviie, så kan vi sætte os på kampen.

Anonym sagde ...

http://www.bkhacken.se/News/NewsView.aspx?newsId=3479&internalTeamIds=12

Anonym sagde ...

@Mathias
aner ikke hvad du snakker om ;P

Send regning til Frej og Thomas A mfl.!

Pis at Diohman ikke spiller lørdag. Kan man da ikke få en midlertiddig arbejdstilladelse fra pamperne?

Ser sgu sort ud i front uden Dioh og Tulle. White har godt nok et godt skud men kun så længe han har kræfter. Men i mandags soldede han for mange chancer væk i 2 h.

Andreas sagde ...

Men så er Dembele til gengæld muligvis spilleberittiget lørdag! Kunne være en spændende joker på bænken, hvis handlen går i orden, og han er klar til at spille.

Mon ikke White og Graulund starter på toppen, og så har vi det uortodokse skyts klar, hvis det skulle blive nødvendigt.

Andreas sagde ...

Dembele er nu på plads, men det bliver ikke til debut lørdag. Heller ikke hans papirer er i orden endnu ifølge JP Århus.

Men som Brian Steen påpeger, så er truppen nu komplet, og vi kan kigge fremad mod efterårets kampe uden at skulle frygte skader og karantæner. Ove P. skal klappe i omgående - vi har den bedste - og i hvert mest spændende - trup i mange år.